-
Μιζέρια-κατάθλιψη
Μου αρέσει πολύ η ζωή αλλά δεν ξέρω να τη ζω... Είμαι 26 χρονών γυναίκα, και δεν μπορώ να απολαύσω το καλοκαίρι.. Είμαι όλη μέρα σπίτι, δεν ξέρω να οδηγώ, και το χειρότερο νιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω καμία δουλειά... Δεν έχω ταλέντα και ιδιαίτερες κλίσεις, κι αν έχω τότε σίγουρα δεν τις έχω ανακαλύψει. Είμαι όλη μέρα ξάπλα και δεν έχω ενέργεια για τίποτα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η σχέση μου (ένας ιδιαίτερα αντιδραστικός τύπος) πήγε διακοπές με άλλη..
-
για να πηγε διακοπες με αλλη μαλλον δεν ειναι πλεον η σχεση σου. βρες κι εσυ αλλον και πηγαινε μαζι του. με το να καθεσαι ολη μερα σπιτι δεν αλλαζει τιποτα.
-
Τόσο εύκολο το έχεις? Μακάρι να μπορούσα να βρω τόσο γρήγορα κάποιον. Ήμουν μια κούκλα και μετά από ψυχωσικό επεισόδιο και φαρμακευτική αγωγή έβαλα 10 κιλά. Πολύ ρατσισμός στις λίγο γεματούλες. Κι εκτός αυτού δεν έχω δουλειά για να πάω διακοπές. Οπότε νιρβάνα....
-
Παίρνω και αντικαταθλιπτικά αλλά τι να σου κάνουν? Απλά δεν νιώθω μελαγχολία. Αδρανής μεν χαρούμενη (εν μέρει) δε. Όχι όμως ικανοποιημένη.
-
τα κιλα στις γυναικες δεν ειναι ασχημα, αρκει να μην ειναι πολλα και τις δημιουργουν προβλημα. γκομενο στο διαδικτυο βρισκεις πανευκολα, γεματο μοναχικους που ψαχνουν ειναι. λιγη σημασια να δωσεις σε καποιον και ξεκινησε. κι αφου βρεις γκομενο, δε χρειαζεσαι και λεφτα για να πας διακοπες. τουλαχιστον οχι πολλα, αν εχει εκεινος μερος να μεινετε.
-
να σου πω ουτε κ γω απολαμβανω ιδιαιτερα το καλοκαιρι κουνουπια κ ζεστη μαζι μου σπανε τα νευρα εκτος οτι εχω κ τις ταμπλετες για τα κουνουπια να με λειβανιζουν συνεχεια κ αυτο μου τη δινει... το μονο θετικο ειναι οτι πηγα ταξιδι.
-
να το αλλάξω τότε σε "ζητείται άντρας". Σπίτι στη θάλασσα έχω.. Η πλάκα είναι ότι ο πρώην μου στέλνει μνμτα ότι θα μου στείλε την κοπέλα του σε φώτο.Πολύ κ**παιδο και ανώριμος τελικά για 30 άρης..
-
κι αφου εχεις σπιτι στη θαλασσα τι σε εμποδιζει να ευχαριστηθεις το καλοκαιρι ? δεν εχεις ορεξη γιατι εισαι μονη ?
οταν χωριζεις ξεκοβεις, τον διαγραφεις απο παντου, καθε επικοινωνια. και μετα πας παρακατω.
-
Μου πλήγωσε τον εγωισμό.. Ακόμη δεν χωρίσαμε και πήγε διακοπές με άλλη το σκουλίκι! Ναι, ξεκόβεις αλλά είναι ιστορία χρόνων...
-
Είμαι στα τελευταία μου.. Αυτή η ζωή μου φαίνεται πολύ απαίσια. Δεν έχω όρεξη να ζω πλέον. Έναν καλό τρόπο για αυτοκτονία πρέπει να σκεφτώ.
-
-
Αδιαφορώ πλέον για τον τύπο.... Να δω τι θα κανω με τον εαυτο μου.
-
-
Εννοώ ότι θεωρώ τη ζωή μου πολύ μίζερη, δεν τα καταφέρνω πουθενά, έχω αρνηθεί 3 δουλειές επειδή θεωρώ ότι είμαι ανίκανη να τις κάνω.. Δεν ξέρω πλέον τι με περιμένει στο μέλλον. Πάχυνα κιόλας και νιώθω ότι κανένας δεν θα γυρίσει να με κοιτάξει.. Εκτός αυτού δεν ξέρω να οδηγώ και είμαι όλη μέρα σπιτι! Με κούρασε η κατάστασή μου.... Μόνο μια αυτοκτονία με σώζει να γλιτώσω από τη μιζέρια, αλλά δεν τολμάω να το κάνω!
-