Η θεικη αντρικη σκεψη!!!!!!
Σκεφτομαι οτι στα 30 μου αρχισα να καταλαβαινω τους αντρες και τρομαζω, επειδη τους καταλαβαινω γιατι αρχισα να σκεφτομαι σαν αντρας!!!!!!!!!! Αυτα μου συνεβησαν νομιζω απο τοτε που πηρα αποφαση να μην κανω σχεση ή τουλαχιστον οχι σχεση που θα εμπλεκομαι συναισθηματικα, και δηλωσα οτι δε θελω ουτε γαμους ουτε παιδια!!!!!!!!! Ρε αντρες επιτελους σας καταλαβαααααααααααα!!!!!!!!!!
Χτες μου περασε λοιπον η εξης σκεψη εκει που οδηγουσα.. Να παω να συγκατοικησω και να ειμαι μαζι με εναν ανθρωπο?? Και ποιος θα μαγειρευει???? ΠΟιος θα κανει τις δουλειες??????? ΠΟυ θα ειναι η μαμα μου?? Αμαν!! Πρεπει να βρω εναν να μαγειρευει και να ειναι νοικοκυρης!! ΕΙμαι καλομαθημενη και δε θελω να κανω δουλειες, ουτε ξερω να μαγειρευω και ας εμενα ποσα χρονια μονη μου!! Καποιος να αντικαταστησει τη μαμα μου!!!!!!!!! Και μετα σκεφτηκα, να πως σκεφτονται τα αρσενικα!!! Και θελουν μια δουλα και κυρα να κανει τις δουλειες που εκανε η μανα τους, και φυσικα αν δε μαγειρευει τοσο καλα οσο αυτη και δεν τα κανει ολα γκρινιαζουν!!!!!!!!! Ρε ειναι θεικη η σκεψη μιλαμε!!!!!!! Το συνειδητοποιησα!!!!
Δευτερη σκεψη!! Ωραια λοιπον περναμε μονες μας καλα σουπερ, με τις φιλες, τους φιλους, το χαβαλε, τελεια!!! Να λυσουμε και το θεμα του σεξ και ειμαστε κομπλε!!! Πωπω ξενερα που θα ειναι να πας για κατι καλο να ειναι ο αλλος κουκλος να σαρεσει αν υπαρχει παιχνιδι και να σου βγει μαπα το καρπουζι!!!! Πας για αλλο καρπουζι με τη μια χαιρετας!!!! Ρε πως καθομουνα σε σχεσεις που το σεξ δεν ηταν τοπ??? Ποτε ξανα ρεεε!! Ουτε για σχεση ουτε για ξεπετα!!
Και τελικο συμπερασμα: Αμα βρω ποτε τον αντρα που ειναι φωτια και λαβρα στο κρεβατι και στην υπολοιπη ζωη αρνακι (αλα το ******* στο κρεβατι και παρθενα στη ζωη, ναι ΑΚΡΙΒΩΣ), και μου κανει και ολες τις δουλειες, και μαγειρευει σαν την μανα μου, και δουλευει κιολας να μην καθεται, και δε με πρηζει με τηλεφωνα και μηνυματα και ζηλειες, και κανω και τη ζωη μου παραλληλα με φιλες φιλους χαβαλε, θα τον παντρευτω τοτε ναι το δηλωνω!!!!!!! Αν μου εκανε και τα παιδια, ενταξει, δεν υπαρχει πιο τελειο!!!!!!!! Γιατι να δωσεις την ελευθερια σου για οτιδηποτε λιγοτερο??? Δεν καθομαι με τον γατο μου τις φιλες μου και την ξεγνοιασια μου καλυτερα????? Ουτε καημο να παντρυετω εχω ουτε να κανω παιδια, οπως οι περισσοτερες γυναικες!!!! Ρε αντρες για εσας φτιαχτηκε αυτη η ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πωπω τι καταλαβα ο ανθρωπος!!!!!!!!!!!
ρε απεκτησα αντρικη σκεψη!!!! τι εχανα τοσα χρονια!!! η καλυτερη σκεψη!!!!!!!!! σωθηκα σωθηκα!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα χαχαχ