Σοβαρό πρόβλημα με τη μάνα μου.
Καλή σας μέρα .Είμαι καινούργια στην παρέα και έχω ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας το πρόβλημα που έχω με τη "μάνα" μου.
Όλα ξεκινάνε από όταν ήμουν μικρή.Ο πατέρας μου , μου έχει αδυναμία χωρίς όμως να είναι κάτι το υπερβολικό και όποτε το έβλεπε αυτό η μάνα μου έβρισκε μία δικαιολογία να μου μιλήσει άσχημα και να με χτυπησει κιολάς.Ποτ'ε δεν ήταν δίπλα μου την φοβόμουν και δεν μποτούσα να της πώ τα προσωπικά μου, με αποτέλεσμα να τα φτιάξω με ένα παιδί, το οποίο δεν ήταν και από τα καλύτερα του χωριού. Εγώ όμως που να το ξέρω?Αφού όποτε έλεγα να βγω δεν με άφηνε, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζω τους ανθρώπους του χωριού και εννοείται πως δεν μπορουσα να της μιλήσω για τη σχέση μου. Κάποτε λοιπόν το ανακάλυψε..(γιατί πάντα ψάχνει τα πράγματα μου) και από τοτε η ζωή μου έγινε μαρτύριο...Μέχρι να με διώξει και από το σπίτι ήθελε(μακάρι να το είχε κάνει)...Ξέχασα να σας πω πως δούλευω από την Πέμπτη δημοτικού στην επιχείρηση μας και καλοκαίρι δεν έχω νοιωσει ποτέ μου...Αλλά πάντα αυτό που έλεγε είναι πώς δεν κάνω τίποτα..Μετά από πολλά χρόνια προσβολών και κατάρων που μου έριχνε.. Κατάφερα να περάσω στο πανεπιστήμιο...Όμως από τον πρώτο χρόνο αυτό που ήθελα ήταν να αυτοκτονήσω...Πήγα να πέσω από το μπαλκόνι,αλλά με έσωσε μια από τισ κολλήτες μου χωρίς να το ξέρει..
μετά από αυτή την προσπάθεια δεν το ξαναεπιχειρήσα..Όλα πήγαιναν καλύτερα..Είχα τισ κολλήτες μου και στο δρόμο μου βρέθηκε ένα καλό παιδί που με βοήθησε πολύ να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Έιχα υποσχέθεί στον εαύτο μου να ζήσω μακριά της γιατί ο άνθρωπος δεν αλλάζει,αλλά λόγο της σχέσης μου αποφάσισα να επιστρέψω στο χωριό.Τον πρώτο καιρό όλα ήταν μια χαρά...Το μόνο μας πρόβλημα ήταν το σπίτι που έφτιαχνε ο πατέρας μου για μένα,το οποίο το ζήλευε,αλλά δεν μπορεσε ποτέ να καταλάβει ότι εγώ πότε δεν ήθελα τίποτα να μου δώσουν..Ήταν δική τους απόφαση να το χτίσουν... Αποφασίσαμε με το παιδί να παντρευτουμε.. Κανώ 3 δουλειές για να μπορεσω να τελειωσω το σπίτι,αφού αν και δουλεύω στην επιχείρηση τους δεν δεχεται να με βοηθήσει..Για να μην σας κουράζω αλλό μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα,επιρρεασμένη και από μία γειτοννισα που της βάζει λόγια..Σε ένα μήνα παντρεύομαι..Μου έχει κάνει τη ζωή μου κολάση,δεν με βοηθάει και δεν δεχεται να ζητήσω βοήθεια και από την πεθερά μου...Έχω αρχίσει ν ασκέφτομαι να βάλλω τέλος στη ζωή μου.. Αν και δεν το θέλω...