Είμαι ηλίθια ή με περνάει για ηλίθια ή δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαινει!!!
Καλημερα σε όλους κι όλες σας!
Πρόσφατα άνοιξα ενα θέμα όμως προέκυψε κάτι αλλο τώρα!!!
Ο αδερφός του καλού μου παντρεύτηκε πριν 4μηνες περίπου.Το αγόρι μου μου είχε πει πως στο γάμο είμαι καλεσμένη αλλα δεν πήγα γιατί πολυ απλά δεν μου το είπε.Στη φωτό του γάμου υπάρχει και μια άλλη κοπέλα πέρα απο αυτόν,την μητέρα τους και το ζευγάρι.Προσφατα κοιμήθηκα στο σπίτι του που το ετοιμάζει για εμένα κι αυτόν και δυστυχώς ανακάλυψα φωτός της πρώην του όπως και κάποια πράματα.Στη φωτό του γάμου ήταν η πρώην του.Τον ρώτησα τι συμβαινει και μου είπε πως ο γάμος έγινε γρήγορα και πως η μητέρα του θέλησε να έρθει αυτή στο γάμο ενώ ξέρει κι η ίδια ότι είμαστε μαζι σχεδόν δυο χρόνια κι ότι ετοιμάζει τα πάντα για εμάς.
Πως ειναι δυνατόν να ανακαινιζεις το σπίτι και τα πράματα της πρώην να ειναι μεσα;
Πως ειναι λογικό η μητέρα του να θέλει κάτι τέτοιο αφού δεν της εχω κάνει κάτι;
Αυτόν τον άνθρωπο τον εχω βοηθήσει πολυ,έγινα χαλί να με πατήσει κι ίσως αυτο να ναι το πρόβλημα αλλα οχι το θέμα στην παρούσα φάση.
Η κολλητή μου μου λέει πως απο την αρχή ήταν περίεργη η συμπεριφορά του!!!Επιςης μου είπε να προσέχω τη μητέρα του γιατί δεν ειναι λογικό αυτο.
Χθες μου είπε πως έχει χωρίσει μαζι της πολυ πιο πριν κανει κάτι μαζι μου.Μου είπε αν θέλω χρόνο να ηρεμήσω θα τον εχω κι αυτός θα περιμένει γιατί ξέρει τι θέλει μαζι μου!!!Η όλη του συμπεριφορά παραείναι περίεργη!
Όλοι μου λένε πως κάτι τρέχει.
Αν διαβάσετε παλιότερα θέματα,θα καταλάβετε!
Δεν λέω,έχει τα προβλήματα του και τώρα αρχίζει να στρώνει η ζωή του αλλα τι γίνεται;Ειναι δυνατόν να έχει χωρίσει κι εδώ και δυο χρόνια που είμαστε μαζι να μην έχει πετάξει τα πράματα της;
Πόσο ψηλά έχει φτάσει το κέρατο κι αν υπάρχει κέρατο;
Ξέρω ότι θα με πείτε θύμα,ηλίθια κι αλλα...λογικό ειναι αλλα τι συμβαινει;Τι τρέχει;
Γιατί μου κανει τόσο κακό;Γιατι τα κανει ολα αυτα;
Σκέφτομαι να κάνω λίγη υπομονή ακόμα,γιατί είμαι έτοιμη να σκάσω,μέχρι να πάμε έξω για να δούμε τον Ολυμπιακό κι αν μου το ακύρωσει...τότε....
Είμαι ερωτευμένη μαζι του και τον αγαπώ αλλα τι γίνεται εδώ;