Ενώ λατρευόμαστε βγάζουμε διαζύγιο?
Καλησπέρα,είμαι 25 κι εκεινος 31.7 χρόνια γεμάτα πάθος παρεξηγήσεις ζήλειες άλλες σχέσεις κλπ αλλά πάντα μαζι καταλήγαμε... Την τελευταια φορα που χωρίσαμε ο ανδρας μου έκανε εναν αποτυχημένο σύντομο γαμο και ξαναγυρισε όπως πάντα εγώ αυτο το διαστημα είχα σχέση κι ήμουνα μακρυα απο την επαρχιακη πολη οπου ζουμε κι οι 2! Όταν χώρισα και επέστρεψα τα ξαναβρήκαμε κι είμασταν πιο ερωτευμενοι και πιο σιγουροι απο ποτε οτι το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον. εμεινα εγκυος παντρευτηκαμε και περιμεναμε την κορης μας πως και πως ειδικα αυτος! Για να καταλάβετε τους χαρακτηρες μας εκεινος ειναι απολυτος φιλοτιμος ντομπρος υπερευαισθητος και απιστευτος πατερας, δυστυχως ειναι ΜΑΜΑΚΙΑΣ με ολη τη σημασια! Εγω από την άλλη ειμαι ευγενικη κοινωνικη δεν ειμαι τοσο εκδηλωτικη αλλα τον υπεραγαπαω, δυστυχως εχω μεγαλο στομα με αποτελεσμα καθε φορα ποθ τσακωνομαστε να τα μηδενιζουμε ολα! Σημειωτεον οτι μενουμε πάνω απο τους γονεις του. Μετα απο καυγαδες για τη μανα του και για το ποσο ανακατευται και την αρρωστημενη σχεση που εχουν χωρισαμε. Απο τη δικη μου πλευρα ο λογος ειναι η μανα του κι απο τη δικη του τα προτυπα που εχει κι οτι πρεπει να ειμαι η μανα του κυριως. Εν βρασμω ψυχης ξεκινησα διαδικασιες διαζυγιου το οποιο το εχω μετανιωσει. Εχουν γινει πολλα κι οι 2 μας ειμαστε πολυ πληγωμενοι και πικραμενοι αλλα και εγωιστες. Λογω δουλειας απουσιαζει και θα πιστρεψει μεσα νοεμβριου αλλα το διαζυγιο θα κοντευει να βγει! Δεν ξερω τι να κανω για να το σταματησω αλλα και για να τα ξαναβρουμε σκεφτομαι το αγγελουδι μας που ειναι 4 μηνων κι ειναι κριμα.. Δε θελω να ριξω παλι εγω τα μουτρα μου γιατι δε θα αλλαξει κατι ισα ισα θα παρει αερα και η πεθερα μου. Με επαιρνε καθε μερα για το μωρο αλλα την τελευταια φορα εβρισα τη μαμα του και δε με παιρνει ουτε για το παιδι.. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ?