καλημερα...εκει που ολα καλα παλι..βρεθηκα στον νοσοκομειο με ημικρανια φοβερη..ενεσεις..εμετοι κλπ..ξημερωματα γυρισα σπιτι.λυποθυμισα κ κανα 2 φορες..
σημερα νιωθω απογοητευση...νιωθω οτι ολα τα κουλα σε μενα εχουν πεσει..προσπαθω να διαχειριστω την κατασταση να μαι ηρεμη...
αγχωθηκα πολυ αυτον τον μηνα με τα γυναικολογικα μου παλι. με το θεμα παιδι κλπ..πηγα κ στον γυναικολογο εχθες κ μου ειπε οτι βλεπει μια πολυκυστικη υφη, αγχωθηκα πολυ μετα κ επαθα ημικρανια..ενω τους αλλους μηνες με εβλεπε πεντακαθαρη...τι να πω..αυτο το στρες τα πηδαει ολα ρε παιδια..
νιωθω λιγη θλιψη αλλα την παλευω να περασει..σκεφτομαι οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα εκει εξω κ δεν πρεπει να μιλαω.
ολοι κανουμε τον αγωνα μας..θελω να ξεχασω το θεμα παιδι κ να ειμαι παλι χαρουμενη κ ξενοιαστη κ δεν τα καταφερνω
θα πρεπε να μουν πιο ψυχραιμη, ποιο αισιοδοξοι..
οι γιατροι μου παν να παω στο ινστιτουτο κεφαλαλγιας αυριο οπωσδηποτε..αλλα δνε θελω να παω αλα φαρμακα.μου κλεισαν αυτοι ραντεβου.θα παω αλλα ...
δνε θελω να παω κ αλλα φαρμακα..παιρνω για τον θυρεοειδη για την καταθλιψη...δε θελω να παρω κ για το κεφαλι ρε παιδια!!