τι να κάνω όταν μου λένε ψέματα?
Παρακαλώ, θα ήθελα τη γνώμη και τη βοήθειά σας. Εδώ και πολλά χρόνια με κοροϊδεύουν κάποιοι άνθρωποι και δε μου λένε την αλήθεια, και δεν ξέρω πώς να τους αντιμετωπίσω. Έχω 4 χρόνια που μετακόμισα στην Αθήνα, γιατί στην προηγούμενη δουλειά μου είχα προβλήματα. Εδώ αν και ήρθα με όρεξη και διάθεση να εργαστώ, από κάποια στιγμή και μετά ξεκίνησαν οι δυσκολίες. Τώρα τελευταία οι ανώτεροι αλλά και συνάδελφοί μου αφήνουν υπονοούμενα ότι με έχουν διώξει ή ότι με έχουν υποβιβάσει (λόγω της συμπεριφοράς μου ή ψυχολογικών προβλημάτων) ή ότι φαίνομαι σε άλλη υπηρεσία, κοντεύουν να με τρελάνουν............έχω κάνει αίτηση για μετάθεση, για να φύγω πάλι, με διαβεβαιώνουν ότι όλα πάνε καλά αλλά ανησυχώ πλέον γιατί μου έχουν πει πάρα πολλά ψέματα........έχω απελπιστεί.............τι με συβουλεύετε να κάνω για να εκμαιεύσω την αλήθεια? αν και έχω κάνει σχετικές σπουδές, ότι και να δοκίμασα δεν βοηθάει.......συγκεκριμένα έχω εργαστεί πολλά χρόνια ως νοσηλεύτρια, σε βαριά τμήματα, με δύσκολες συνθήκες, και επειδή κάποιους δεν τους βολεύει για τις προαγωγές λένε δεξιά και αριστερά ότι είμαι βοηθός θαλάμου ή διοικητικός υπάλληλος. Αναγκάζομαι κάθε τόσο να κάνω αιτήσεις στη διοίκηση και να τους δείχνω τα χαρτιά, ή να κυκλοφορώ με τις βεβαιώσεις στην τσέπη. Μου κακοφαίνεται γιατί έχω βοηθήσει και έχω στηρίξει πολλούς ανθρώπους στη δουλειά αυτή που είναι και πολύ δύσκολη...........αυτή τη στιγμή με έχουν σε ένα εύκολο πόστο, αλλά δεν ξέρω τι να υποθέσω....αν αυτό είναι για καλό ή κακό.....
Σας παρακαλώ, αν μπορεί κάποιος να με συμβουλεύσει πώς να χειριστώ την κατάσταση..........έχω ήδη παραιτηθεί μια φορά........οι καιροί είναι δύσκολοι.........είναι δύσκολο να μείνω πάλι άνεργη..................