Καφές και κρίση πανικού??!!
Καλημέρα σας παιδια!!
Τον τελευταίο καιρό με κανα ζαναξ και καλή παρέα είχα ηρεμήσει απ τα αγχη..Ομως σήμερα έπαθα τρελλή κρισάρα και ειμαι γεμάτος απορίες με κάτι αφου σας αναφέρω το περιστατικό..
Πάω με 2 φίλους για καφέ,αφού ειχα βγάλει το σκύλο βολτα,ειχα περπατήσει λιγάκι,κι όλα μια χαρά..
Φτάνω σε γνωστη αλυσιδα καταστημάτων που με περίμεναν οι φίλοι και παραγγέλνω 2ΠΛΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ...Δίνοντας εμφαση στο ντεκαφεινε γιατι 2 χρόνια την εχω κοψει..Δεν ξερω αν μου προκαλεί πανικο αλλά ενταση μου εχει φέρει..
Ο μαλάκας μου φέρνει την πρωτη φορα ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΤΕΡΜΑ ΓΛΥΚΟ και του λέω -σου ζητησα 2πλο καπουτσινο ντεκαφεινε σκέτο και θα βάλω εγω ζάχαρη..Μου φέρνει ο μαλάκας 2πλο καπουτσίνο ο οποιος μου φάνηκε καπως βαρυς αλλά μ επιβεβαιωσε οτι ειναι ντεκαφ..
Παιδια....Μετα απο κανα μισάωρο αρχίζει ενα γλυκό μουδιασμα στο στήθος,μια ελαφρά δυσπνοια,και να νιωθω καπως την καρδιά μου..
Κατάλαβα οτι το φιλαράκι μου μου χτυπάει την πόρτα..Επιτόπου λέω στους φιλους οτι πρεπει να φυγω,και μολις βγαίνω εξω με πιάνει τρελλή ταχυκαρδία και μερικές εκτακτες συστολές. εφτασα με ταξί σπίτι οπου και μετά απο αρκετή ωρα ηρέμησα..Εγω που φτιάχνω ντεκαφεινέ ποτέ δε μ εχει ενοχλήσει,και ημουν πολύ καλά οταν ημουν εκεί..
Μπορει ενας 2πλος καπουτσινο σε κάποιον που δεν πινει κανονικο καφέ να φερει κρίσει πανικου?