Καινουργιο προβλημα με τον αδερφο μου!
Καλησπερα σας κ παλι!Αυτον τον καιρο πνιγομαι απο το στρες ειναι κ η αγωνια μου με το αγορι μου να κανουμε την οικογενεια μας τωρα προκυπτει κ νεο οικογενειακο θεμα, ο αδερφος μου ανεκαθεν ειναι πολυ ιδιορυθμος χαρακτηρας απο μικρος πολυ εκλεκτικος πολυ εσωστρεφης δεν του αρεσει οτι αρεσει στους περισσοτερους νεους δεν θελει να κανει σχεση δεν του αρεσει να πολυβγαινει δεν του αρεσουν τα αθλητικα αποτελεσμα να μην ειναι σε θεση να συμβαδιζει με τα περισσοτερα παιδια,Τονιζω επισης οτι ο πατερας μας σκοτωθηκε οταν ηταν μικρος γεγονος που δεν ξεπερασε,Ειναι αρκετα μεσα στο σπιτι ειναι 20,5 ετων τωρα κ ασχολειται φανατικα με τα ποκεμον κ με τα καρτουν τετοιου ειδους καθολη την διαρκεια της μερας κ της νυκτας,Ειναι σε ενα τει του νοικιαζουμε σπιτι ομως αυτον τον καιρο πηγαινει ολο κ λιγοτερο κ φοβομαστε οτι την κοπαναει μιας κ δεν νιωθει καλα ψυχολογικα κ θελει να βρισκεται εδωπερα κ να ασχολειται με τα ποκεμον,Παραλληλα γκρινιαζει οτι ειναι αρρωστος απο καρδια κ οτι κατι εχει το στομαχι του επαθε δηλαδη αρρωστοφοβια,Η επικοινωνια μας δεν ειναι καλη μου μιλαει για τα ποκεμον αποκλειστικα κ για αλλα καρτουν κ κατα τα αλλα μεσα στην μουγκα δεν θελει να βγαινουμε δεν βοηθαει πουθενα δεν μας κανει ποτε το παραμικρο χατηρι κ η σχεση μας ειναι αρκετα επιφανειακη μιας κ ειναι αφορητα απομακρος,τωρα ομως που δεν ειναι καλα λεω να παω λιγες μερες μαζι του να δω τι κανει κ ετσι κ οντως πηγαινει στο τει γιατι ανησυχουμε κ η μητερα μου δεν ειναι καθολου καλα,Κ το θεμα ειναι οτι κ εγω εχω απωθημενα κ απεχθανομαι τους απομακρους ανθρωπους οπως ηταν κ ο πατερας μου κ με απωθει να προσπαθησω να τον πλησιασω περισσοτερο κ αυτο το πραγμα δυσκολευομαι να το διαχειριστω,Εκτος απο το να παω δεν γνωριζω πραγματικα πως πρεπει για την περιπτωση του να κινουμαι