Πριν δυο μηνες βγηκα με μια κοπελα, 19 χρονων τεσσερεις φορες. Αυτη εκανε το πρωτο βημα, στην αρχη εκανε σαν τρελη, εβαζε φιλους να της δωσουν το τηλ μου κτλ. Την τεταρτη φορα, αφου δεν πηγαινε καλα παλι (μεγαλες σιωπες, μου ελεγε να πω κατι αλλα εγω τιποτα, δισταζα, βαριοταν, ξινιζε κτλ) της ειπα να μου τι σκεφτεται και γιατι ειναι ετσι για να προχωρησει το θεμα και αυτη δεν ελεγε τιποτα μου στελνει μηνυμα οταν εφυγε ''δεν ηταν οτι δεν ηθελα να σου πω σημερα απλα ειμαι σε πολυ δυσκολη περιοδο.'' (Να σημειωσω οτι πραγματι ειναι σε δυσκολη φαση αφου πριν κατι μηνες ειχε οικογενειακη απωλεια).
Τις επομενες ημερες την επαιρνα τηλ και δεν το σηκωνε, επεμεινα με μηνυματα και μου απανταει παλι ''ειναι δυσκολη αυτη η περιοδος για το οτιδηποτε ειδικα τωρα που εχω και εξεταδτικη. Την ξαναρωταω γιατι δε μου ελεγε τοτε που την ειχα ρωτησει και μου απανατει''τι να ελεγα? αφου δεν ήμουν σιγουρη. Ηθελες να παιζω μαζι σου?'' και μετα αφου την πιεζα να μου πει "απλα δεν ετυχε, δεν εχω να πω κατι αλλο".
Λιγες μερες μετα τα εφτιαξε με καποιον, τον οποιο γνωρισε μετα απο μενα. Του ζητησε σχεση, τα ειχαν για δυο εβδομαδες, μετα του ειπε οτι ειναι σε δυσκολη φαση και θελει κατι χαλαρο. Αυτο κρατησε αλλες δυο εβδομαδες και το διελυσε. Την ημερα εκεινη την ξαναβρηκα, τη ρωτησα γι αυτο και μου ειπε οτι δεν εκανα κατι εγω, οτι εχει προβλημα με το εαυτο της, οτι δεν ειναι καλα ψυχολογικα, οτι δεν εχει ξεπερασει ακομα αλλα, οτι δεν το ηξερε και το καταλαβε στην πορεια και οτι τωρα εχει παλι εξετασεις καταληγοντας στο οτι "δε σου λεω οτι δε θα γινει ποτε". Περιττο να πω οτι μου απεκρυψε οτι τα ειχε με τον αλλον. Τι πιστευετε οτι εγινε;;