Υπάρχουν κι άλλα θέματα στο φόρουμ σχετικά με το entact, αλλά επειδή είναι αρκετά παλαιότερα, προτίμησα να ανοίξω καινούριο από το να ξεθάψω κάποιο άλλο.
Εδώ και 2 βδομάδες είμαι σε φαρμακευτική αγωγή με το entact των 10 και το xanax των 0.5. Entact ξεκίνησα με μισό χαπάκι για 4 μέρες και μετά 1 ολόκληρο τη μέρα. Δεν έχω δει κάποια βελτίωση και από τις παρενέργειές του με χτυπάει στο στομάχι. Με κάψιμο που κρατάει για κάποια ώρα, αν το πάρω μετά το φαγητό και με ναυτίες αν ξεχαστώ και το πάρω με άδειο στομάχι (ακόμα και αφού φάω μετά, η ναυτία δεν περνάει).
Το xanax μου είπε ο γιατρός να το παίρνω μόνο όταν αισθάνομαι εντελώς χάλια και έχω πάρει αρκετά, η αλήθεια είναι. Μου είπε ότι δε θα μου γράψει άλλο κουτί και αυτό με αγχώνει, γιατί μόνο με το xanax μπορώ να ηρεμήσω, προς το παρόν τουλάχιστον.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει πάρει κάποιος entact, είδε αποτελέσματα και αν ναι, μετά από πόσο καιρό; Ο γιατρός μου είπε ότι θέλει 14-30 μέρες να δράσει και περιμένει αύριο να του πω θετικά αποτελέσματα, θετικά αποτελέσματα όμως δεν είχα. Και επιπλέον, πήρε κανένας κιλά εξαιτίας του entact;
Έχω συζητήσει μαζί του αυτές τις ανησυχίες μου, αλλά στην αύξηση του βάρους δεν ήταν ξεκάθαρος. Και επιπλέον σκέφτεται αν δεν έχω αποτελέσματα να μου αυξήσει τη δοσολογία ή να μου αλλάξει φάρμακο. Τις ναυτίες μπορώ να τις αντέξω, αυτό που δε θα ήθελα με τίποτα είναι να βάλω κιλά. Από το δικό μου κύκλο όσοι παίρνουν/έπαιρναν αντικαταθλιπτικά, πήραν/παίρνουν ladose και όλοι έβαλαν κιλά εκτός από μία κοπέλα η οποία ή δεν έτρωγε τίποτα παρά μόνο μαρούλι ή όποτε έτρωγε κανονικά, πήγαινε μετά και προκαλούσε εμετό. Δε σκοπεύω να κάνω το ίδιο με εκείνη.