σκεφτομαι οτι οι ολοχρυσες ,πυκνες (και φυσικες) μπουκλες μου, κοντευουν να φτασουν στο πατωμα.
η που θα τα κοψω λιγο, η που θα τα κανω σκαλα και θα τα ριξω απο το παραθυρι ν ανεβει ο καλος μου...
Printable View
σκεφτομαι οτι οι ολοχρυσες ,πυκνες (και φυσικες) μπουκλες μου, κοντευουν να φτασουν στο πατωμα.
η που θα τα κοψω λιγο, η που θα τα κανω σκαλα και θα τα ριξω απο το παραθυρι ν ανεβει ο καλος μου...
Εγώ απλώς πέρασα για τα εγκαίνια.
Να τα κόψεις λίγο, έτσι διατηρούνται και πιο υγιή.
Σκέφτομαι πότε θα εξασθενήσει ο μαλακομαγνητης μου ! Και ευχαριστώ τον θεό που με έκανε γυναίκα γιατί αν ήμουν άντρας θα έπαιζα όλη μέρα ξύλο ! Βενζινας ρε και να μην σου βάζει αέρα στο λάστιχο ο τρελογερος και να είσαι και πελάτισσα;
για αυτο κ παιρνεις ενα ποδηλατακι κ δε χρειαζεσαι βενζινη οι ειδικοι επιστημονες κυκλοφορουν τσαμπα χαχαχαχαχ...
http://www.funniestfive.com/wp-conte...bicycles-1.jpg
Αυτό Άλεξ θα ηταν μια καλη λύση!
επρεπε να βλεπες στο αμστερνταμ τι απιστευτα ποδηλατα ειχα δει φοβερη πλακα
κοφτα ματια μου δυο δαχτυλα να ανασανουν λιγο-μιλαω και εγω που ειναι καστανο ισιο και αναλογο σε μακρος-και μην περιμενεις να ανεβει ο καλος σου,εμενα δεν ανεβηκε ποτε :P
Και κάπου εδώ έρχεται και η αντίθετη φωνή που σου λέει να μην τα κόψεις! Εμένα με πρήζουν στο κομμωτήριο να τα κόψω μπλα μπλα, όμως αντιστέκομαι σθεναρά! Σε 1-2 μήνες που θα κάθομαι πάνω στα μαλλιά, ιιιιιιίσως να το σκεφτώ :Ρ
Όμως έχω "όταν λες στην κομμώτρια κόψ'τα ΕΝΑ δάχτυλο, αυτή καταλαβαίνει ένα ΟΡΘΙΟ δάχτυλο-φοβία" :Ρ
σωστο μρια. εγω εχω βρει μια που ακουει τι της λενε και καταφερα να τα μακρυνω επιτελους.
(παντως το θεμα ειναι για οποιαδηποτε σκεψη σε οποιοδηποτε θεμα, μην νομιζετε οτι το εκανα για τα μαλλια μου :) )