Originally Posted by
nk5050
....
Ειμαι 50ρης,μεχρι προσφατα ειχα σχεση με μια κοπελλα πολλη μικροτερη σε ηλικια (23 ετων).
Στην αρχη ηταν μονο σεξ,οσο πιο σκληρο,αγριο,βρωμικο γινεται.
Μου εκανε εντυπωση το νεαρο της ηλικιας και οι εμπειριες που ελεγε οτι ειχε ζησει καθως και η συμπεριφορα της σχετικα με τη σεξουαλικοτητα (περιεργεια για οτι πιο απαγορευμενο γινεται,διαθεση για καθε ειδους πειραματισμους,συχνη επισκεψιμοητα σε σαιτ σεξουαλικου-bdsm περιεχομενου με αναλογη δρασηριοτητα-αναρτηση φωτο,λεκτικα παιχνιδια με αλλους χρηστες κλπ).
Καποια στιγμη καταφερα να τη κανω να αισθανθει πιο ανετα,να ανοιχτει,να εμπιστευτει,να συζητησει και αλλα θεματα.
Ολο αυτο καταλαγιασε καπως ,καταφερα να την ελεγχω,να την ηρεμησω αν και λογω αποστασης και διαφορας ηλικιας ηξερα οτι ψαχνετε και απλα ζητησα την αληθεια και να μου πει οτιδηποτε θελει.
Βεβαια η προβληματικοτητα στη συμπεριφορα φαινοταν,απλα ειχε καταλαγιασει.
Αυτο λειτουργησε για καποιο καιρο.Αισθανοταν δεμενη,ειχε ησυχασει,ωσπου ολο αυτο τελειωσε.
Ξαφνικα αλλαγη συμπεριφορας,ψεμματα,το παλεψα λιγο,φαινοταν μπερδεμενη,εχω τα προβληματα μου,καταλαβε με κλπ
Εδω να πω οτι ολο αυτο αρχισε οταν συνειδητοποησε οτι δε παει παραπανω μεταξυ μας (διαφορα ηλικιας-ειμαι σε διασταση και υπηρχε περιπτωση επαναπροσεγγισης με τη συζυγο)
Τελικα βλεποντας οτι ηταν αλλου και μη μπορωντας να ανεχτω αλλο τη συμπεριφορα αυτη επειχειρησα να το τελειωσω.
Γυρισε παρακαλωντας,μπηκα στη διαδικασια να συνεχισω αλλα τελικα δεν ηταν δυνατο,τα ψεμματα συνεχιζονταν.
Το τελειωσα οριστικα και καταλαβα οτι τη βολεψε.Εγιναν κι αλλα και τελειωσε ασχημα.
Την αφησα,δε την εχω ενοχλησει,συνεχιζει και λειτουργει με προτεραιοτητα το σεξ.Ολο της το ενδιαφερον ειναι εκει.
Λειτουργει με μονο γμωμονα αυτο.
Σκεφτομενος αυτο,και διαφορα που ειχε πει αλλα και της εμπειριες που εχει περιγραψει,αρχισα και το εψαχνα περισσοτερο.
Επεσα σε ενα αρθρο για την αιμομιξια σε παιδικη-εφηβικη ηλικια.
,,,,,,
Εμενα με εχει βαλει σιγουρα σα μερος του προβληματος επειδη στο μυαλλο της προδωσα την εμπιστοσυνη της.
Βαδιζει μαθηματικα στη καταστροφη και δε θελει να δει το προβλημα.
Θελω να τη βοηθησω αλλα πλεον δε ξερω πως να τη πλησιασω για να παει σε καποιον ψυχολογο.
Θα ηθελα τη γνωμη σας...