Δεν μπορώ να διεκδικήσω μια κοπέλα...
Καλησπέρα στη παρέα! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το forum. Θέλω να πω κι εγώ τον πόνο μου με την ευκαιρία. Σημειώνω πως δεν είναι ακριβώς πρόβλημα, δεν θέλω να είμαι αχάριστος, υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα... Απλώς με απασχολεί πολύ και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας για να πάρω γνώμες.
Δεν είμαι ιδιαίτερα όμορφος, μέτριος θα έλεγα, όμως είμαι ψηλός με ωραίο σώμα και γενικά προσέχω τον εαυτό μου. Το μεγαλύτερο ατού μου όμως είναι χαρακτήρας μου. Είμαι 24, έχω προσωπικότητα που πολλοί θαυμάζουν, ξέρω πως να φερθώ, πως να κερδίσω την συμπάθεια και το ενδιαφέρον μιας κοπέλας κλπ, όμως παρότι θεωρητικά ξέρω τι αξίζω, στην πράξη δεν έχω πίστη στον εαυτό μου στις σχέσεις και γενικά στα φλερτ. Για να το πω απλά, δεν έχω το ρόλο του διεκδικητή! Αν δηλαδή μου αρέσει μια κοπέλα και δω ότι έχει και άλλα φλερτ, νιώθω πως έχω χάσει το παιχνίδι. Ειδικά άμα την έχω καψουρευτεί σκάω από ζήλια και κάνω λάθη που με στοιχίζουν και χάνω ότι αγαπώ!
Κατά καιρούς έχω φάει άκυρα από - κατά γενική ομολογία - μέτρια εμφανισιακά κοπέλες (που βέβαια εμένα μου είχαν κάνει το κλικ). Και έχει τύχει να μου δείχνουν ενδιαφέρον (που ίσως απλά να ήταν συμπάθεια ή αναζήτηση επιβεβαίωσης) πολύ όμορφες κοπέλες! Όμως μάλλον δεν χειρίστηκα τις καταστάσεις καλά και τις έχασα... Ίσως και επειδή με απέρριπταν μέτριες εμφανισιακά κοπέλες, δεν το πίστευα καθόλου πως άρεζα σε τόσο όμορφες κοπέλες που είχαν μάλιστα και μεγάλο κύκλο επαφών και έτσι άθελα μου γινόμουν πολύ καχύποπτος και τα έβλεπα όλα ψεύτικα και πως είναι μια πλάνη εις βάρος μου. Βέβαια να σημειώσω εδώ πως συνήθως η διαίσθηση μου δε πέφτει έξω και για να έβλεπα κάτι ψεύτικο, είχα τους λόγους μου. Όμως ίσως να ήμουν και αρκετά υπερβολικός κάπου κάπου...
Και ξέρετε τι δεν μπορώ; Καθόλου μα καθόλου...!!! Να διεκδικώ!!! Δε μπορώ ρε παιδιά. Δεν έχω τα ψυχικά αποθέματα. Θέλω να έχω μια κοπέλα δίπλα μου τρελαμένη μόνο για μένα και εγώ το ίδιο για αυτήν. Όμως δεν μπορώ να την διεκδικήσω. Γιατί ζηλεύω πολύ και μάλλον έχω κόμπλεξ κατωτερότητας ή νιώθω πως η μοίρα μου δεν πρόκειται να αλλάξει και πάλι θα στραβώσουν όλα. Πχ να την πέσω σε μια κοπέλα που έχει πχ 100 και 200 λάικ στο facebook, ούτε λόγος! Σιγά μην γίνει κάτι μαζί μου! ---> καταλάβατε;; Δεν έχω πίστη σε μένα. Παρότι ξέρω ότι μπορώ με τον χαρακτήρα μου να ελκύσω μια κοπέλα και να με συμπαθήσει και άμα της αρέσω, να γίνει κοπέλα μου, στην πράξη έχω κόμπλεξ με τον εαυτό μου και με τους γύρω μου. Νιώθω ο τελευταίος των τελευταίων. Και όπως θα έχετε καταλάβει, δεν έχω κάνει κάτι σοβαρό ποτέ. Ίσως γι' αυτό και δεν πιστεύω σε μένα. Αφού καμιά δεν με έχει ερωτευτεί ποτέ, παρότι με έχουν συμπαθήσει πάμπολλες...
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!