Μήπως το φόρουμ μου βάζει καταλάθος ιό γιατί 3 φορές πήγα και έκανα φορμάτ.
Printable View
Μήπως το φόρουμ μου βάζει καταλάθος ιό γιατί 3 φορές πήγα και έκανα φορμάτ.
@γκοθλυ χεχε ;)
παντως χωρις πλακα βγαζει κατι περιεργες σελιδες και το αντμπλοκ βαραινει πολυ το προγραμμα.. :S
Εγω ηλπιζα Ολγα να εισαι η ιδια ενας ιος,ενα μποτακι που δυσλειτουργει,αλλα... :(
οπως λεμε "μινως ματσας και υιος"??? :p
Ο αδελφός μου πάντως επιμένει ότι εδώ στο φόρουμ δεν με θέλετε και ότι μου βάζετε ιό και να μην ξαναμπώ γιατί θα δώσει καμια ανάποδη και μπαίνω κρυφά...
λοιπον δε ξερω ξερω αν καταλαβα τι ακριβως θελει να πει ο αδερφος σου αλλα αν ενοει οτι θα δειρει κανεναν οπως ειναι η γνωστη τακτικη του ευκαιρια να μαθει κ ολας οτι η απειλη ειναι ποινικο αδικημα κ αυτο δεν ειναι καθολου τυχαιο αφου ολοι οι ομιοι του κ λοιποι επικυνδυνοι τυποι που κυκλοφορουν ετσι κανουν συνεχειαQuote:
γιατί θα δώσει καμια ανάποδη
(απο οτι φαινεται ειχα κ εγω κρυφο καημο να γινω δικαστης χαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχααχα χχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα χαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχ)
Άσε Αλέξανδρε μην το συζητάς...
Κι εσυ γιατί του είπες ότι μπαίνεις σε φόρουμ;
το φόρουμ δεν έχει ιούς. Οι διαφημίσεις που βγάζει μπορεί να έχουν.Στον υπολογιστή σου έχεις πρόγραμμα προστασίας από ιούς?
Είναι γιατί γράφει προσωπικα της θέματα κι ο αδερφός της δεν είναι τέρας εμπιστοσύνης και τέλειου χαρακτήρα. Γιατί να ξέρουν οι δικοί μας τις σκέψεις μας και τις περιπέτειες μας;