Υφίσταμαι ψυχολογική κακοποίηση_Να φύγω??
Με λένε Μαίρη και είμαι 29 χρονών, παντρεμένη με ένα μωράκι. Πιστεύω ότι ο άντρας μου με κακοποιεί ψυχολογικά και θα προσπαθήσω σύντομα να εξηγήσω το γιατί. Αρχικά όταν γνωριστήκαμε δε δούλευα και τον βοηθούσα στη δική του δουλειά. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να έχουμε προσωπική ζωή, σε μία δουλειά που δε μας προσέφερε ούτε τα απαραίτητα και το μόνο του πρόβλημα ήταν πως παραπονιόμουν να την αφήσουμε γιατί δεν πήγαινε άλλο. Έλεγε πως δεν τον βοηθούσα ουσιαστικά κ ας ήμουν εκεί από τις 6 το πρωί ως τις 2 το βράδυ και σημειωτέων τότε δεν ήμασταν καν παντρεμένοι. Οι καυγάδες μας Ομηρικοί και φυσικά τα πάντα ήταν αποτέλεσμα δικών μου λαθών κατά τα λεγόμενα του γιατί αυτός πάντα είναι σωστός απέναντί μου και σε ότι λέει έχει δίκιο. Μέχρι που κάποια στιγμή με χτύπησε κιόλας. Εκεί σηκώθηκα να φύγω και με κλείδωσε μέσα και ορκίστηκε πως δε θα το ξανακάνει και όντως από τότε δεν το έχει ξανακάνει. Όταν παντρευτήκαμε και έμεινα έγκυος δούλευα μέχρι τον 7ο μήνα μαζί του, με απίστευτη ορθοστασία, με συνεχείς παρατηρήσεις φυσικά από τον ίδιο για τα πόσα πράγματα δεν κάνω σωστά και το πόσο εγωίστρια είμαι, με αποτέλεσμα πολλές φορές και ενώ ήμουν έγκυος να γυρνάω σπίτι και να κλαίω. Μετά την εγκυμοσύνη βρήκα αλλού δουλειά και τον άφησα στο μαγαζί μόνο του, που στην ουσία δεν είχε και καθόλου δουλειά. Έφευγα και φεύγω από το πρωί στις 6 με το παιδί μαζί και γυρνάω στις 6 το απόγευμα και μετά όλο το βράδυ και ως την άλλη μέρα δεν έχω βοήθεια καθόλου. Το πρόβλημά του τώρα είναι πως δε πλένω τα πιάτα, δεν καθαρίζω συχνά, δε μένω ξύπνια ως αργά το βράδυ να του κάνω παρέα και φυσικά πάνω απ όλα ο εγωισμός μου. Αυτά είναι τα "λάθη" μου που αφού δε μπορώ να τα διορθώσω μόνη μου θα μου βρει αυτός τι πρέπει να κάνω ως τιμωρία μπας και διορθωθώ. Σημειωτέων πως τώρα είναι άνεργος γιατί φυσικά το μαγαζί έκλεισε αλλά δεν κουνάει το δαχτυλάκι του να κάνει τίποτα. Όλη μέρα σε έναν υπολογιστή και περιμένει να του βρουν οι άλλοι δουλειά και ΠΟΤΕ δεν τον έχω κάνει να νιώσει άσχημα για αυτό, ίσα ίσα. Νομίζω πως είμαι έτοιμη να σκάσω από την αχαριστία αυτού του ανθρώπου και από το θράσος του. Το γελοίο είναι πως σκέφτομαι μήπως είναι όντως τα πράγματα έτσι όπως τα λέει και κάνω εγώ λάθος. Νιώθω έντονα την ανάγκη κάποιες στιγμές να πάρω το μωρό μου και να φύγω...Δεν ξέρω...
Α! Ξέχασα.. Είμαι και τεμπέλα!