ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ
Ήθελα να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με το δυστύχημα που έγινε πρόσφατα και την ψυχολογική κατάσταση που βρισκότανε ο συγκυβερνήτης. Πιστεύετε οτι ήταν ψυχρή αυτοκτονία- δολοφονία των επιβατών; Αν όντως εκείνος το έριξε το αεροπλάνο εξαιτίας των κρίσεων πανικών-άγχους που είχε είναι κάτι που με αγχώνει στη σκέψη όχι μόνο για το τι μπορώ να πάθω όταν στηρίζω τη ζωή μου σε κάποιον άλλον αλλά και για το τι εγω μπορώ να προκαλέσω σε άλλους οταν είμαι σε επήρεια άγχους. Πάντα είχα τη φοβία όταν κάνω παιδί μήπως του κάνω κακό αθελά μου. Μηπως δεν το προσέχω κατάλληλα κλπ. Ειχα διαβάσει ενα βιβλίο που αναφερόταν σε ψυχαναγκαστικές ιδέες και έλεγε περιστατικά και πως το χειρίστηκε ο ψυχολόγος. Ειχε και κάποιες φοβίες ψυχαναγκαστικές που ήταν κάπως σοκαριστικές για παράδειγμα ήταν κάποια κυρία που φοβότανε μη μαχαιρώσει τον άντρα της. Εγραφε το βιβλίο οτι δεν υπάρχει περίπτωση να το έκανε ποτέ αλλά ήταν μια βασανιστική ιδέα που είχε τρυπώσει στο μυαλό της. Αν θέλετε να συζητήσουμε λοιπόν με έναυσμα αυτήν την περίπτωση του δυστυχήματος. Αν θεωρήσετε το θέμα άσχετο ας διαγραφεί.