Συνεχείς ενοχλήσεις από κουφά πράγματα
Καλησπέρα και πάλι, γράφω γιατί τα πράγματα πάνε όλο και χειρότερα και θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ή μπορεί να με συμβουλεύσει τι να κάνω.
Είχα διαγνωστεί με ιδεοληψίες οι οποίες έχουν φύγει τώρα αλλά έχει έρθει κάτι χειρότερο. Η έμμονη ιδέα ότι με ενοχλούν τα πάντα. Κάποιες φορές με ενοχλούν τα σκυλιά που γαβγίζουν έξω, ήχοι που κάνουν τα αυτοκίνητα που περνάνε, οι λεπτές φωνές ή ο βήχας που έχουν κάποιοι άνθρωποι. Μερικές φορές σκέφτομαι κάτι περίεργο, ότι η "ενέργεια" κάποιου πράγματος όπως ας πούμε ενός δέντρου πηγαίνει επιθετικά μέσα μου, είναι δύσκολο να το εξηγήσω αλλά με ενοχλεί. Η ενόχληση είναι μικρή, συμβαίνει όμως πολλές φορές μέσα στη μέρα και σκέφτομαι πως δε θα μπορώ να είμαι βιώσιμος για πολύ καιρό έτσι. Παίρνω διπλάσια δόση από αυτή που έπαιρνα πριν για τις ιδεοληψίες αλλά και πάλι δυσκολεύομαι κάποιες φορές να κοιμηθώ και δε ξέρω πού θα φτάσει η δόση που χρειάζομαι για να ηρεμήσω. Άλλοτε με ενοχλούν κάποιες κινήσεις που κάνουν άλλοι απότομα, είτε στο μετρό είτε ηθοποιοί όταν βλέπω τηλεόραση. Για παράδειγμα μου σπάει τα νεύρα όταν κάποιοι παίζουν το κομπολόι τους ή τα κλειδιά τους μέσα στο μετρό.