Σήμερα έφαγα 6 τυροπιτάκια το πρωι και 4 κεφτεδάκια με ρύζι και έβαλα 1 κιλό. Δλδ τι πρέπει να τρώω για να μην παχαίνω τίποτα. Πιστεύετε ότι έφαγα πολύ;
Printable View
Σήμερα έφαγα 6 τυροπιτάκια το πρωι και 4 κεφτεδάκια με ρύζι και έβαλα 1 κιλό. Δλδ τι πρέπει να τρώω για να μην παχαίνω τίποτα. Πιστεύετε ότι έφαγα πολύ;
εχεις προβλημα με τον θυροειδη?
κι αυτο το ενα κιλο πως το συνειδητοποιησες? θελω να πω προφανως θα ζυγιστηκες αλλα ποτε εγινε αυτο? το βραδυ?
Δεν ειναι πραγματικό κιλό αυτό, μπορεί να οφείλεται σε κατακράτηση υγρών.
Να ζυγίζεσαι το πρωί πριν φας. Αυτή είναι η σωστή μέτρηση
@ δελφίνι, τι ηλικία έχεις καταρχάς; Το ρωτάω γιατί ο μεταβολισμός λειτουργεί διαφορετικά σε κάθε ηλικία/δεκαετία ζωής.
δεν βαζεις κιλα σε μια μερα, αλλα βαζεις κιλα και μια μερα, φαινονται στην ζυγαρια...
ειναι αρκετα διαφορετικο.
για να βαλεις κιλο σε μια μερα πρεπει να φας περιπου 10000 θερμιδες..
δεν καταλαβαινω την τοση απελπισια εφοσον ηδη εχασες 13 κιλα!
γιατι το θεωρεις τοσο δυσκολο, τωρα? εκεινα πως χαθηκαν?
Ολγα , ολα αυτα που εφαγες ειναι παχυντικα . Πρεπει ναλλαξεις τροπο διατροφης . Θυμησου τι σουστελνε η τειστ εντ νταιετ , και τρωγε αναλογως . Που να μπαινω τωρα σε λεπτομερειες , ταχουμε ξαναπει αλλωστε .
Και μην ζυγιζεσαι συνεχεια . Εγω που κανω διαιτα , επιτυχως , δεν ζυγιζομαι ποτε . Τρωω αυτο που πρεπει να φαω , και τελειωνει εκει η ιστορια .
Αλλα δεν τρωω τηγανητα , ψωμια , και πολλους υδατανθρακες . Κυριως πρωτεινες , και 1.5-2 λιτρα νερο / ημερα , σημαντικο . Και 3-4 μικρα γευματα/ημερα .
Και χανω κιλα , παροτι δεν κανω γυμναστικη , λογω τραυματισμου .
Τώρα άρχισα μία δίαιτα για να δούμε...έχασα ήδη είμαι 78,8
η ζυγαρια, κολλαει συχνα. εσυ δεν θα παραιτεισαι.
ειχε δικιο κι ο μαγκ.
αυτα που εφαγες, ηταν κανονικα σε ποσοτητα αλλα πολυ παχυντικα.κυριως τα τυροπιτακια. να αποφευγεις τα σφολιατοειδη οσο και τα τηγανητα. φαε ενα απλο τοστ με μαυρο ψωμι και γαλοπουλα η ζαμπον κι εναν χυμο. φυσικα ειναι αδυνατον να εβαλες ενα κιλο απο αυτα. ουτε να το σκεφτεσαι
Εγω ζυγιστηκα σημερα και μονο που δεν φιλησα τον φαρμακοποιο!! Ορκο του πηρα για να μου πει αν παει καλα η ζυγαρια!! 63 κιλα και προχωραμε για 2-3 ακομα!
δελφινι βαλε και κανα μισαςρο ασκησουλα μεσα στην ημερα και θα δεις ακομα πιο γρηγορα αποτελεσματα, λιγο περπατημα και αν μπορεις και τρεξιμο χαλαρο