Quote:
Originally posted by Ντάλια
.....
μ ενοχλει που απο εξω φαινεται τελεια η οικογενεια μου ενω ποτε δεν ηταν! με ενοχλει που ειχαμε συνεχεια τρελους καυγαδε;ς(ξυλο ποτε δεν επεσε) ,. με ενοχλει που κυριολεκτικα ο ενας μισουσε τον αλλο
με ενοχλει που περασα την εφηβεια μ με εναν αγοραφοβικο αδελφο, κλεισμενο σαν το ζωο μες το κλουβι και μονος του μονος τουμ και εγω απο τον φοβο ποσο δυσκολη ειναι η ζωη και να μηνμ παθω το ιδιο προσπαθουσα να τα κανω ολα: αγχωνομουν για να αποκτησω φιλες, αγτχωνομουν για τους βαθμους, αγχωνομουν για τη ζωη και τωρα ειναι σα να θελω να τα καταστρεψω ολα γιατι τιποτα δεν με κανει ευτυχισμενη.,..σα να μην εχω αισθηματα.... με ενοχλει που περασα ξανα την ιδια φρικη πριν απο 3 χρονια και ξανασταθηκα στα ποδια μου και τωρα να την παλι μπροστα μου......
Αυτό που νομίζω οτι θα μπορούσε για σένα νάναι κάτι σαν ... \"φως στο τούνελ\", που αν τ΄ακολουθήσεις θα βρείς το ... \"φως\" σου , την \"αλήθεια\" σου, είναι το ότι έφτασες να συνειδητοποιείς κάποια πράγματα που έχεις βιώσει και σ\' έχουν βαθειά επιρρεάσει προσδιορίζοντάς σε μεγόλο βαθμό αυτό που είσαι τώρα.