Originally Posted by
giorgos panou
Ενδιαφερον οι αποριες συ! είναι ένα θεμα που απασχολει πολύ κοσμο! Με βρισκουν συμφωνω τα πιο πολλα από οσα γραφεις,ομως αν διαβασεις οσαγταφεις θα δεις που κι εσυ πέφτεις στην παγιδα ,πετεις στο λαθος που πριν εντωπιζεις! λες ότι υπαρχου αρκετοι ανδρες που σου την χουν πεσει αλλα εσενα δε σου εκαναν!! κι φανταζομαι δε θα ηταν ολοι τους ασχημοι!?Ε? αρα? μημπος κι εσυ αναζητάς το τελειο?? τον πριγκιπα πανω στο λευκο αλογο?
Μια ταπιμη συμβουλη - μην το παρεις στραβα ουτε σου καμω τον σοφο -,απλα ατο που εχω παρατηρησει στην ζωμου, και σε οσες κοπελς γνωριζω από μικρος, εχω δει ότι αυτές που εμειναν στο ραφι - στο ραφι το λεω διοτι αυτές το βλεπουν ετσι,προσωπικα δεν νομιζω ότι πρεπει υποχρεοτικα να παντρευτει μια κοπελα μεχρι τα 30 ! ουτε καν ότι πρεπει να παντρευτει,απεναντιας είμαι καθετος στον κοινωνικο ρατσισμο που υπαρχει από τις παντρεμένες εναντι στις ελευθερες!! δυστυχως η ελληνικη κοινωνια ακομα σε αυτά τα θεματα είναι απίστευτα πουριτανη!
Εν ολιγις συνηθως χωρις σοβαρη σχεση στις προχοεημενες ηλικις μενουν οι κοπελες που ηταν από τις πιο ομορφες! .αυτές που το επεζαν πολύ δυσκολες!! που ειχαν πολύ ψηλα τη μητουλα τους!
Απεναντίας οι κοπελες που δεν εδιναν τοσο βαση στο ποσο πλούσιος,ποσο ομορφος ,κι γενικα στο τι εντυπωση θα κανει όταν κυκλοφορισει ο ανδρας μζι τους, αλλα εδιναν βαση στο συναισθημα! στην πραγματικη αγαπη! αυτές οι κοπελες συνηθως εκαναν τους πιο πετυχημενυς γαμους! κι ισως ενας ΄λογος ηταν ότι δεχονταν να μηλησουν με αγορια, ηταν κινωνικες!! δεν λεω να "καθοταν" στο κάθε έναν !αλλα να κουβεντιασουν μαζι τυ καθοταν!!!