εσεις σε μια σχεση τι θεωρειτε απιστια ? το κοιταγμα το φιλι ?το σεξ με αλλο ατομο σιγουρα ειναι απιστια αλλα κατι πιο λαιτ ?θα το παραδεχοσασταν στο συντροφο σας?ακομα και αν αυτο τερματιζε τη σχεση σας?
Printable View
εσεις σε μια σχεση τι θεωρειτε απιστια ? το κοιταγμα το φιλι ?το σεξ με αλλο ατομο σιγουρα ειναι απιστια αλλα κατι πιο λαιτ ?θα το παραδεχοσασταν στο συντροφο σας?ακομα και αν αυτο τερματιζε τη σχεση σας?
Το κοίταγμα ( αναλόγως το κοίταγμα βέβαια) δεν θεωρώ οτι είναι απιστία , τα ματια για να κοιτάνε είναι και το ωραίο για να θαυμάζεται.. Αυτό σε ανθρώπινα πλαίσια και όχι χυδαία.
Τα υπόλοιπα προϋποθέτουν σωματική επαφή οπότε θεωρώ οτι αν έχεις την αναγκη να αγγιξεις κάποιον άλλο όχι μονο είσαι άπιστη/ος αλλά έχεις τελειώσει με το ταίρι σου ολοκληρωτικά και το παλευεις τζάμπα.
ας αφησουμε το κοιταγμα γτ οπως το θετεις μνιμονιο εχεις δικιο..ματια ειναι !αλλα ας πιασουμε το φιλι .δε μιλαω γ τπτ παραπανω
Ναι ειναι κερατο,απορω που αμφιβαλλεις
γιατι εγω που ειμαι κα9ετη και αδιαλλακτη στο 9εμα απιστιας το φιλι θα το εβλεπα καπως αλλιως..οπως λες αδυναμια στιγμης
Πιο κατω με μικρα γραμματα εγραψα οτι εκανα πλακα και συμφωνω με την Μνημονιο.
Η γνωμη μου ειναι οτι οποιος απαταει ΨΑΧΝΕΤΑΙ.ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
Ειδικα οταν μιλαμε για αντρες,αλλιως να μου πουν το κολπο και μενα,να μη δινεις σημασια σε καμια,και να ρχονται γυναικες να τους φιλανε με το ζορι (λολ) ή να τους βιαζουν (καραλολ).
Αμα εισαι κυριος,δε δινεις δικαιωματα,και δε ψαχνεσαι,τοτε δε θα απιστησεις,οσοι και αν στην πεφτουν.Στο κατω κατω,η παστα του καθενος στα δυσκολα φαινεται.Στα ευκολα ειμαστε ολοι κυριλε.
Θελει μαγκια να εισαι ενσυνειδητα πιστος.Κανονικα θα επρεπε να ειναι αυτονοητο,αλλα εδω που ζουμε τα αυτονοητα θελουν μαγκια για να τα κανεις.
συμφωνω απολυτα ..
Οτάν αγαπάς και είσαι ερωτευμένη/νος δεν μπορείς να αγγιξεις κάτι ξένο , παθαινεις ηλεκτροπληξία!
αυτο ακριβως λεω και γω..πως ειναι δυνατον?δε σιχαινεσαι να σ ακουμπησει καποιος αλλος ....
προσεχε τι ευχεσαι, γιατι μπορει να σου τυχει και να μην ξερεις απο που να φυγεις!!!! αχαχαχαχαχαχα!!!
(δεν φανταζομαι να θελεις και να βλεπεται και να ακουγεται, αυτη που θα σε κυνηγαει ενω την διωχνεις, ε? ΑΥΤΟ, πραγματικα δεν γινεται ..)
σε ολα τα υπολοιπα, συμφωνω απολυτως. οταν εισαι σωστος απεναντι στον δεσμο σου, οσες και να σε κυνηγανε, δεν απιστεις.
φυσικα και δεν ειναι απιστια το βλεμμα και η σκεψη και ο καφες.
αλλα το φιλι ειναι, κι αν οχι κερατο, ειναι σιγουρα προδοσια κι αν διαφωνεις μαγδαλενα, σκεψου το πολυ απλο.
θα το ελεγες στον φιλο σου αυτο το "φιλι" με καποιον αλλο?