Καλησπέρα κατ αρχήν σε όλους σας.
Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα τι βοήθεια σας μπας και καταφέρω να ξεμπερδέψω αυτό που νοιώθω.
Η ιστορία έχει ως εξής;
Εδώ και 3 χρόνια χώρισα μετά από πολλά χρόνια γαμου. Το Φεβρουάριο του 2ΟΟ5 γνώρισα το σημερινό άντρα μου (τον παντρευτηκα τελικά) ο οποίος τότε ήταν ήδη δε εξαετή διάσταση και είχε ένα παιδακι το οποίο σήμερα είναι 11 χρονών.
Τους πρώτους 6 μήνες όλα τα πράγματα ήταν αρκετά καλά αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι με παρατούσε συχνα πυκνα για να πάει στο σπίτι της πρώην του και να διαβάσει ή να πάει βόλτα το παιδί του. Ετσι είχε μάθει και γω το ανεχόμουν γιατί θεωρούσα πως δεν έπρεπε να του αλλάξω τις συνήθεις (βλακωδώς;)
Μέσα σ όλα με σύστησε στο σόι του και οι άνθρωποι αυτοί μ αντιμετώπιζαν σα δικό τους άνθρωπο ισως γιατί μετά απο χρόνια αλητίας του γιου και αδελφού τους τον έβλεπαν να σημαζεύεται.
Eξι μήνες μετά τη γνωριμία μας ο Χ (ετσι θα τον ονομάζω) παθαίνει έφραγμα. Eγώ εκεί κοντά του σε κάθε στιγμή και ολομόναχη γιατί θεώρησα σκόπιμο να προστατέψω τη μάνα του που είχε προβλήματα υγείας και της το κρύψαμε σε συνενόηση με την αδελφή του.
Ετσι ενώ ο Χ ήταν στο νοσοκομείο, μαμά και αδελφή πήγαν διακοπές.
Πέρασα ένα Γολγοθά ψυχολογικό προσπαθώντας να τον καθησυχάσω και να τον βοηθήσω να ξανασταθεί στα πόδια του αλλά ζούσα και ζώ με την αγωνία του αύριο.
ΤΟ 2006 ανακαλύπτω τυχαία πως ο X σχεδόν όλο το 2005 εξακολουθούσε(ακόμα και μετά το έμφραγμα) να επικοινωνεί τηλεφωνικα με διαφορες πρώην(τον παιρνανε τηλ.) και η εξήγηση που μου έδωσε ήταν πως προσπαθούσε να τις αποπέμψει με ευγενικό τρόπο και δεν τους έλεγε απλά πως έχει σχέση και να μη τον ξαναπαρουν τηλ. Το δέχτηκα λοιπον κι αυτό και είπα ας κοιτάξουμε τώρα μπροστά. Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση αποκαταστάθηκε μετά απο λίγο καιρό.
Τον παντρευομαι λοιπόν το 2007 και μόλις προ ημερών ανακαλύπτω στο pc του οτι αμέσως μετα το έφραγμα του συνέταξε διαθήκη όπου ορίζει αποκλειστικούς κληρονόμους την κορη και τη πρώην του. Η εξήγηση του ήταν πως τη συνέταξε τότε εν βρασμω, πως δεν την εκτύπωσε καν και πως εγώ τότε δεν ήμουν τόσο σημαντική γι αυτόν όσο ήταν εκείνος για μένα. Πως τώρα είναι ο άντρας μου κ.λ.π. Θύμωσα τόσο πολύ όχι γιατί δε με μνημόνευε αλλά γιατί ήξερε πως εγώ αν μου ζητούσε να κοπώ κομμάτια θα το έκανα και παρόλα αυτά δεν είχε το σθένος να μου ομολογήσει ότι είχε συντάξει ένα τέτοιο έγγραφο το καιρό που εγω έλυωνα στη σκέψη ότι θα τον έχανα. Δεν ήθελα να μου το πεί τότε. Ηθελα όμως να μου το πει κάποια στιγμή με δική του πρωτοβουλία.
Παιδιά νοιώθω πραγματικά προδομένη
Συγχωρήστε με αν σας κούρασα