Originally Posted by
katerinaki360360
Καλησπέρα, θελω να μοιραστω και εγω την εμπειρία μου με εσάς.Είμαι 28 και εδω και ενα χρονο περιπου ξεκινησαν οι κρισεις πανικού. Τρόμαξα τόσο πολύ ,πηγα κατευθειαν στα επειγοντα, σε ολή τη διαδρομή χαιρετούσα τον πατέρα μου, του έλεγα πεθαίνω.. σε αγαπώ πολύ και να με θυμάστε και τετοια... μουδιασε το αριστερο μου χερι, πονουσα στην πλάτη, καιγόταν το στηθος μου και στεγνωσε το στομα μου. Ηθελα να κανω εμετο (δεν εκανα τιποτα ομως) και με επιασε και διάρροια. ΌΛΑ ΜΑΖΙ! (είναι αυτό που λέμε τα εκανα πανω μου)... Οι εξετασεις ολες καθαρες, καρδιογραφημα καθαρό. Πηγα στον οικογενειακό μας γιατρό όπου μου είπε για τις κρίσεις. Μου εγραψε ladose και xanax.. Εκανα την θεραπεια για 6 μηνες και μετα απο μόνη μου την σταμάτησα,γιατί ενιωθα καλύτερα. Τωρα όμως ηρθαν πάλι... Υποφέρω,φοβάμαι οτι θα πεθάνω , μου κοβεται η ανασα, ποναω στο στηθος, στο χερι μουδιαζω, ιδρωνουν τα χερια μου και τα ποδια μου... και φοβαμαι τοσο πολυ...Φοβαμαι οτι θα πεθανω,κλαίω με λυγμους τα βράδια ,δεν μπορώ να κοιμηθώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στην δουλεια, δεν μπορώ να είμαι γυναίκα στον σύντροφο μου. Πηρα τηλ ξανα τον γιατρό και αφού με έβρισε γιατί σταμάτησα τη θεραπεία, μου είπε να ξεκινησω πάλι με μεγαλύτερη δόση.. δεν ξερω αν μπορω να το αντεξω για όλη μου την ζωη...