ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΟΜΑΛΗ Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΧΕΣΗ?
Χαίρεται, έχω μια σχέση με μία άλη κοπέλα εδώ και μερικούς μήνες.παρόλο που δεν εχει περασει πολύς καιρος έχουμε μπει αρκετα η μια στη ζωη της αλλης. Σχεδόν συμβιώνουμε. θεωρώ πως είμαι ένασ ήπιος άνθρωπος , με πολύ κατανόηση , σεβασμό εκτίμηση και θέληση να βελτιώνω προς το καλύτερο τις σχέσεις γύρω μου.. Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό αλλά στοχεύω και καταφέρνω να περνάω καλά με όποιον είναι μαζί μ ..έχω πολύ φαντασία , όρεξη για περιπέτεια , ξεφεύγω από τα στερεόυπα και ακολουθώ ένα δρόμο λίγο διαφορετικό από αυτόν που μου μαθαίνουν οι γύρω μ ..αναζητώ συνεχώς την ευτυχια και νέες προκλήσεις. Ακόμη είμαι συμβιβαστικός με τις σχέσεις μ ..Η κοπέλα απέναντί μου , είναι ένα άτομο που απότι θεωρώ έχει επίσης αρκετά άλυτα ψυχικά προβλήματα ..που δεν θέλει να αντιμετωπήσει..είναι πολύ δηλή στη ζωή της , δεν θα πει ποτέ μια ξεκάθαρη γνώμη της , δεν θα πάρει θέση σε κάποιο θέμα η απόφαση..μ ήταν δύσκολο πολύ αλλά το αποδέχτηκα , γιατί προσπαθούσα να τη βοηθήσω(δυστυχώς απότι κατάλαβα να λυσω εγώ τα προβλήματα της..)οπότε το έκανα στην άκρη..το πρόβλημα είναι ότι αυτά έχουν επιρροή στη σχέση μας..ακόμα και την τελειότητα να άγγιζα στην συμπεριφορά μου , θα έβρισκε μία αφορμή για να τσακωθούμε..και φυσικά σε ΌΛΟΥΣ αυτούς τους ασήμαντους καυγάδες το φταίξιμο το ρίχνει σε μένα..ακόμη και εαν ξερει πως θα της αντεπιτεθω με ορθα επιχειρήματα ..το πρόβλημα το κυρίως είναι λοιπόν οι παρα πολύ καυγάδες που έχουμε..και που προφανώς δεν μπορώ να διαχειριστώ ψυχολογικά..δηλ ξυπνάω το πρωι και δεν ξερω αν θα καταλήξω να έχω ένα τεράστιο κόμπο στο στομάχι μ η απλά "πεταλούδες"..οταν ειμαστε μαζι , τετ α τετ ολα φαινονται ομορφα..δεν μπορει να νευριάσει για κατι που δεν υπάρχει λόγος ..ξέρει οτι θα της πω την αλήθεια ..ότι δεν υπάρχει πρόβλημα..ακούγομαι σαν κάποιος που είναι πάντα σωστός..δεν ξέρω πόσο σωστη η δικαιη ειμαι..ώρες ώρες μου φαίνεται σαν να ψάχνει να βρει ελλάτωμα στην τελειότητα..ότι καυγάδες έχουμε είναι εξ αποστάσεως ..η από το τηλέφωνο..απο κοντα αν πχ νευριασει για μια ανοησια και ετοιμαζόμαστε να κοιμηθουμε και το παιζει αμιλητη και νευριασμενη και δεν θελει να το συζητησουμε εγω απλα γυρνάω πλευρό και κοιμαμαι και το πρωι ξυπναει σαν μην εχει γινει τπτ..απλα λίγο ο εγωισμος της εχει πληγωθει που δεν την παρακαλεσα να μ μιλησει..θεωρώ ότι χρειάζεται κάποια ψυχολογική υποστήριξη και που αυτή πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία , αλλά θέλω να ξέρω η να μάθω αν μπορώ εγώ να διαχειριδτώ αυτή την σχέση διαφορετικά μιας και το βλέπω από μια πιο μακρινη οπτική γωνια..δεν δέχεται να αφησει στον παρελθόν παλιότερες σχέσεις..αναφέρει τη δικαιολογία δεν μπορώ να κρατήσω κακία..είναι ένα άτομο από τη μια δυνατό ..αλλά από την άλλη οι περισσότεροι την εκμεταλλεύονται..γίνεται έρμαιο των ανθρώπων γύρω της..είτε οικογένειας είτε γνωστών..η οικογένειά της όσο την ζω της χαρίζει πολλά..και ελευθερία και κατανόηση και ενδιαφέρον..απόσο μπορώ να είμαι σίγουρη είμαι σαφώς η μοναδική της σχέση ..οταν ειμαστε μαζί αφήνει το φεισμπουκ τις φωτογραφιες , το βαιμπερ το ινσταγκραμ περνάμε απλά καλά!!αν μεινει για λιγο μονη της ομως...δεν εχει ουσιαστικο φιλο στη ζωη της..μόνο μεχρι να γνωρισει εμενα είχε για 5 χρονια μια ξαδερφ της φιλη της που ηταν παντα και παντου μαζι..της έκανε αυτη ασυγχωρετα πραγματα λιγο πρωτου την γνωρισω..και απομακρυνθηκε η κοπελα μ , ακομη και οι γονεις της δεν την συγχωρουν την ξαδερφη της αλλα δεν πιεζουν την κοπελα μ να σταματησει να της μιλαει ..θεωρουν πως ειναι υπευθυνη για τις πράξεις της..ειδικα τελευταια εχει αναπτυξει μια μεγαλυτερη επικοινωνια..συνεχως μ λεει δεν μπορω να κρατησω κακια και δεν μπορει να ξεχασει φιλια 5 χρονων..εμένα αυτο με πληγωνει..έχω σταματησει να της μιλαω γι αυτο..και οταν μ αναφερει κατι προσπαθω να απανταω αντικειμενικα και συντομα και οχι να το επικρινω γιατι καταλαβαινω πλεον οτι πληγωνεται περισσοτερο..εχω σκεφτει πως αν αποφασισει οριστικα να μεινει στο παρελθον της , θα πρέπει να την αφήσω..αλλα απλά νοιάζομαι τώρα γι αυτήν και προσπαθω να βρω κάποια άκρη να μην καταλήξουμε εκεί..σίγουρα δεν λεω να κρατησει η σχεση μας για πάντα..αλλά το μονο που ζηταω νομιζω ειναι να λίγο πιο ας πουμε οπως πρεπει..να εχουμε καυγαδες και διαφωνιες λογικό..αλλά σε λογικά πλαίσια..να νιώθω ότι έχω μια πιο φυσιολογικη αν αντιστηχεί αυτη η λέξη σχέση..