Χθες είπα τον μπαμπά μου να πάμε στην θάλασσα. Σηκώνεται ο αδελφός μου σήμερα το πρωί και κλείνει την πόρτα και με επιτακτικό τρόπο μου λέει άντε ντύσου θα πάμε μαζί στην θάλασσα με την μηχανή. Εγώ με την μηχανή φοβάμαι να πάμε ιδίως σε μεγάλες αποστάσεις γιατί αυτός τρέχει κιόλας και οδηγεί κάπως που σε φοβίζει και εγώ φοβάμαι την ταχύτατα οπότε του λέω εγώ μαζί σου με την μηχανή δεν έρχομαι. Με έκλεισε μέσα στο δωμάτιο και αναγκάστηκα να βγω από το παράθυρο με την νυχτικιά και βγήκα έξω στον δρόμο επειδή φοβήθηκα ότι θα με χτυπήσει. Αυτός έγινε θηρίο. Φώναζε και έλεγε βγήκε έξω να με κάνει ρεζίλι ότι την δέρνω. Πήγα σε ένα γειτονικό σπίτι να πιώ καφέ και να περάσει η ώρα να έρθουν και οι γονείς μου. Αυτός έγινε πυρ και μανία φώναζε και έλεγε ότι δεν θα πας στην θάλασσα αυτό το σαβ/κο αν δεν έρθεις μαζί μου με την μηχανή και άρχισε να λέει διάφορα. Έκανε μια φασαρία και τα θυμήθηκε όλα μέχρι τις 4 το απόγευμα φώναζε. Εντωμεταξύ εμένα η παρέα μαζί του δεν μου αρέσει καθόλου και δεν το ευχαριστιέμαι καθόλου όταν βγαίνω μαζί του. Όταν μια φορά είχαμε πάει μαζί στην θάλασσα συναντήσαμε εκεί την παρέα του Αλβανούς ναρκομανείς και με επέβαλε να κάνω και εγώ παρέα μαζί τους να πιώ καφέ μαζί τους και να μιλάω που δεν είναι του επιπέδου να κάνω παρέα με τέτοια άτομα. Κάναμε και θαλάσσιο ποδήλατο και κοντέψαμε να πνιγούμε. Γενικώς όποτε είμαι μαζί του δεν περνάω καθόλου ωραία και δεν τον θέλω μαζί μου σαν παρέα. Προτιμώ να βγαίνω με την μαμά μου και τον μπαμπά μου. Δεν είναι ότι δεν τον αγαπώ και αυτόν άλλωστε είναι οικογένειά μου απλά δεν ταιριάζω καθόλου μαζί του. Αυτός αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει. Τελικά πήγε με τον μπαμπά μου και την μηχανή στην θάλασσα στις 5 το απόγευμα και εγώ πάλι και αυτό το σ/κο δεν θα κάνω μπάνιο και το καλοκαίρι περνάει και εγώ μόνο ένα μπάνιο έχω κάνει και δεν θα πάω πουθενά λόγω δουλειάς (δόξα τω Θεώ- με πήραν στα 5μηνα στον Δήμο) και έχω μόνο το σ/κο για να χαλαρώσω. Εσείς τι γνώμη έχετε για όλα αυτά; Που έχω εγώ το λάθος; Αυτός δεν θα με αφήσει να πάω στην θάλασσα αυτό το σαβ/κο και εγώ δεν θέλω να πηγαίνω μαζί του για πολλούς λόγους αλλά ο κυριότερος είναι ότι φοβάμαι την μηχανή και έτσι όπως οδηγεί αυτός.