Μέρμηγκας μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο mail [email protected].Θα ήθελα να μιλήσουμε για τη ψυχοθεραπεύτρια σου.σε παρακαλώ αν δεις το μήνυμα απάντησε μου.
Printable View
Μέρμηγκας μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο mail [email protected].Θα ήθελα να μιλήσουμε για τη ψυχοθεραπεύτρια σου.σε παρακαλώ αν δεις το μήνυμα απάντησε μου.
χαχα σωστη!
Τι να κάνω αφού υπάρχει όριο πενήντα μηνυμάτων για να μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα.
Τι κουλό κι'αυτό.
aν ολοι σκεφτοντουσαν ετσι θα ειχαν εξαφανιστει τα μισα τους προβληματα αλλα οπως λεει πλεον κ μια ιστορικη φραση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!! :)
Αν μπει στο φόρουμ θα το δει δεν μπορεί.Μπορεί και να γελάσει έτσι όπως τα γράφω.χαχαχα.
NA KANEIS UP ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ
Πως γίνεται το up δεν ξέρω.Α τώρα που τα λέμε μήπως μπορείς να της στείλεις εσύ ένα προσωπικό μήνυμα.Αν δεν σου κάνει κόπο.Τι λες?
elis κατάλαβα πως κάνουμε up αλλά και πάλι θα το εκτιμούσα πολύ αν έκανες τον κόπο να της στείλεις ένα μήνυμα.
ΜΙΣΟ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΩ
αντεγραψα το πρωτο σου μυνημα πεσ και κανενα αλλο ομωσ μη νομιζει οτι τα βγαζω απο το κεφαλι μου γτ εχω κακο ονομα εγω
Xa xa xa.Ποιος άλλος μπορεί να στείλει το μήνυμα που έχω γράψει στην αρχή στην Μέρμηγκας?
παρακαλώ είναι ανάγκη.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑ ΠΑΝΤΩΣ
ευχαριστώ elis.Ας ελπίζω ότι κάποιος/ κάποια θα το στείλει.
Κανείς κρίμα.θα πρέπει να γράψω και 14 μηνύματα ακόμη.