Ταραχή, άγχος έπειτα από διακοπή φαρμάκων
Καλησπέρα σας,
είναι η πρώτη φορά που γράφω και θα ήθελα τη συμβουλή σας.
Πριν από 3 μήνες και έπειτα από καταθλιπτικά επεισόδια ξεκίνησα θεραπεία με το Wellbutrin και το Bellasperdal. Αρχικά ήμουν καλά αλλά με την αύξηση του πρώτου φαρμάκου (wellbutrin) άρχισα να έχω κάποιες κρίσεις άγχους τις οποίες βιώνα πρώτη φορά. Συννενοήθηκα με το γιατρό και μείωσα τη δόση πάλι στα 150, αλλά συνέχιζαν οι κρίσεις αυτές. Τελικά αποφάσισα να το διακόψω εντελώς, αφού ενημέρωσα το γιατρό μου, γιατί θεωρούσα ότι αυτό ήταν υπεύθυνο. Για τρεις μέρες μετά τη διακοπή ήμουν καλά και χαρούμενη που απαλλάχθηκα από αυτό. Όμως τις επόμενες ημέρες έχει ξεκινήσει ένας γολγοθάς που δεν λέει να περάσει, το άγχος έχει πολλαπλασιαστεί, οι ταραχές είναι έντονες, το κεφάλι μου πάει να σπάσει και γενικότερα δεν με χωράει ο τόπος. Αναγκάστηκα και παίρνω xanax για να μπορώ να ηρεμώ κάπως. Δεν ξέρω αν είναι από τη διακοπή των φαρμάκων, ή όπως μου λέει ο γιατρός αυτά προυπήρχαν. Πιστεύετε ότι θα υποχωρήσουν με τον καιρό τα συμπτώματα, ή θα χρειαστεί νέα θεραπεία; Σκέφτομαι την περίπτωση της ομοιοπαθητικής. Αυτή τη στιγμή όμως υποφέρω και είμαι απελπισμένη από τα τόσα άσχημα συμπτώματα που έχω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις τυχόν απαντήσεις σας