Οι απεριποίητες παχουλές γυναίκες δεν βρίσκουν ή βρίσκουν πολύ χάλια άντρες από τις περιποιημένες που παίρνουν πάντα τους καλύτερους. Ποια η γνώμη σας;
Printable View
Οι απεριποίητες παχουλές γυναίκες δεν βρίσκουν ή βρίσκουν πολύ χάλια άντρες από τις περιποιημένες που παίρνουν πάντα τους καλύτερους. Ποια η γνώμη σας;
Να πάψουν να είναι απεριποιητες...Όλα στην ζωή είναι θεμα μαρκετινγκ...:confused:
Συχνά η ζωή δεν στα φέρνει όπως θέλεις και αφήνεις τον εαυτό σου και δεν περιποιήσε.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΕΙΚΟΝΑ
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΤ ΔΛΔ ΠΑΧΟΥΛΗ ΑΠΟ ΠΑΧΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΡΟΥΧΟ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ
Εγω προσωπικά ομολογώ ότι δεν λαχταρώ τις γυναικες που εχουν τρέλα με τον εαυτό τους...Δεν θέλω ρε παιδάκι μια γυναικα που βάφεται πρωινιατικα, γεμιζει πουδρες και αλοιφες μονο και μονο για να ψωνισει απο κανα περιπτερο ουτε την γυναικα που κανει επεμβασεις ή αγορασεις φακους για να αλλάξει το χρωμα των ματιων της(να το χεσω το γαλαζιο και το πρασινο χρωμα), δεν θέλω την γυναίκα που αποκτά αυτοκτονικές τάσεις έτσι και το βελάκι της ζυγαριάς αρχίσει να κλίνει λίγο πιο δεξιά απο το συνηθισμένο(ή που πεφτει με τα μουτρα στις ταρτες και τα γλυκα έτσι και δει ότι έχασε πολύ βάρος), δεν θέλω την γυναίκα που θέλει να γίνει μοντελο και να αδυνατίσει τόσο πολύ ώστε να φαινεται ακομη και η ραχοκοκκαλια της που ειναι μια αηδια και μιση...Θέλω μια γυναικα απλώς νορμαλ...Νορμαλ...Υπάρχει άραγε σημεα??
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ
Βρισκουν αυτο που τους αξιζει
Απ την στιγμη που εισαι απεριποιητη γιατι να βρεις καποιον περιποιημενο? αφου κοιτας εμφανιση στον αλλον γιατι δεν περιποιησαι την δικη σου? Αφου αφηνεις τον εαυτο σου να ειναι σκατα γιατι απαιτεις καποιον ωραιο οπως οι περιποιημενες?? Σου αξιζει καποιος αναλογος με σενα, αντικειμενικα σου αξιζει καποιος αναλογος με σενα, ΠΡΕΠΕΙ να βρισκεις καποιον αναλογο με σενα το αντιθετο ειναι απλα αδικο, μιλαω γενικα και οχι προσωπικα. Οι περιποιημενες κανανε κατι για να εχουν, γιατι οι απεριποιητες να εχουν το ιδιο ενω τεμπελιαζουν??
Μα γιατί το πας στο άλλο άκρο; Το να περιποιηθεί κάποιος τον εαυτό του (άντρας ή γυναίκα, δεν εχει σημασία) δε σημαίνει ότι παθαίνει εμμονή με την εμφάνιση του. Απλά, πλένει κανα δόντι, χτενίζεται, φροντίζει τα ρούχα του, το σώμα του κτλ. Αυτό εννοώ εγώ με το "περιποιημένη", το οποίο καμία σχέση δεν έχει με αυτό που περιγράφεις!
Αυτές είναι, φοβάμαι, νορμαλ καταστασεις που αναφερεις οι οποιες και σπανιζουν την σημερον εποχη...
Καθόλου δεν σπανίζουν, ρε άνθρωπε. Κοίτα, δεν ξέρω πώς είναι ακριβώς διαμορφωμένο το κοινωνικό σου περιβάλλον, αλλά γενικότερα δεν είναι τόσο μανιχαϊστικά τα πράγματα. Άσε δε που μια γυναίκα ντυμένη και βαμμένη στην τρίχα, μπορεί να είναι ο πιο εξυπνος και καλός άνθρωπος στον κόσμο. Γιατί την απορρίπτεις; Καταλαβαίνεις ότι βάζοντας κουτάκια και ταμπέλες δυσκολεύεις τη ζωή τη δική σου και των άλλων, φαντάζομαι.
Το κοινωνικο μου περιβαλλον ομολογω οτι ειναι ολιγον τι για κλαμματα, παντως εγω τα εχω σιχαθει ολα πια.,...
Σκέφτομαι...
Και αν η απεριποίητη γυναίκα έχει να δώσει πράγματα που τα έχει ανάγκη ο περιποιημένος άντρας?
Ξέρω πως οι άντρες κοιτάτε την εμφάνιση της γυναίκας πολύ...
Αλλά αν μια γυναίκα είναι έξυπνη, δυναμική, καλοσυνάτη, ευγενική, με αίσθηση του χιούμορ και έχει μερικά περιττά κιλά, δεν θα μπορούσε να βρει ένα περιποιημένο άντρα?
Αναρωτιέμαι...
Έγινε αναφορά στο τί αξίζει στον καθένα...ποιός μπορεί να κρίνει τί αξίζει στον καθένα από μας?