Originally Posted by
Άρια
Καλησπέρα σε ολους σας. Ελπιζω όλοι να ειστε καλυτερα απο μενα. Εχω γραψει αρκετά ποστ για την αρωστοφοβια μου τα τελευταια δυο χρονια. Τους τελευταίους μήνες όμως ήμουν πολύ καλύτερα με τη βοήθεια ψυχιατρου και αγωγης. Το θεμα με μένα ήταν οι διαφορες αρωστιες που πιστευα ότι έχω. Είχα πολλές στο μυαλό μου αλλά αυτη που δε μπορώ με τιποτα να διωξω είναι η φοβία ότι έχω όγκο εγκεφάλου. Αυτή η φοβία άρχισε όταν αρχισα να έχω πονοκεφαλους, ζαλαδες, μουδιασματα, ασταθια και αλλα πολλα. Ολα τα συμπτωματα έφυγαν οταν άρχισα την αγωγη εκτώς από τους πονοκεφάλους. Αυτοί έμειναν. Έχω αυτή τη μόνιμη πίεση αναμεσα από τα ματια μ που μερικες φορές γινεται ημικρανια. Το θέμα είναι ότι τις περισότερες μέρες το αγνωουσα.
Τώρα όμως η φοβία επέστρεψε και ως αποτέλεσμα οι πονοκέφαλοι είναι πιο δυνατοί. Έχω πάει σε πολλούς παθολόγους, δυο οφθαλμιατρους, ενα νευρολόγο και 2 ορθοπεδικους. Όλοι λένε αγχος. Μόνο ο ΩΡΛ μου είπε χρονια υγμορίτιδα αλλά δε μου έβγαλε ακτινογραφία και είμαι σίγουρη ότι δεν ειναι αυτό. Δε μπορώ άλλο αλήθεια. Εχω φτάσει στο τελος της υπομονης μου. Θέλω να ειμαι κι εγώ σαν ολους της ηλικείας μου που το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι να περνανε καλα. Εχω απελπιστεί. Νόμιζα ότι πήγαινα καλυτερα και οτι το ξεπερνουσα. αλλα μαλλον όχι. Φοβαμαι οτι εχω κατι σοβαρο. Φοβαμαι οτι και τίποτα σοβαρο να μην εχω το αγχος μου θα μ καταστρεψει τη ζωη.