Μετά τον τσακωμό... Με μπλόκαρε απο παντού
Καλησπέρα σε όλους,
Εδώ και 6 μήνες είχα σχέση με έναν άντρα 11 χρόνια μεγαλυτερό μου. Έδειχνε ενδιαφέρον για μένα εδώ και αρκετά χρονια.Τελικά δημιουργήσαμε σχεση μετά απο πολύωρες συζητήσεις,εξόδους,βόλτες κτλ..για ενάμιση μήνα είχαμε μείνει εκεί.Όταν ήρθαμε πιο κοντά υπήρξε ενα κομπλάρισμα απο την πλευρά του και αυτο καναμε 2 μηνες να το ξεπεράσουμε.Κάναμε πολλά ταξίδια,ανα 2 βδομάδες,σε Ελλάδα και εξωτερικό.Εκανε τα πάντα για να με ευχαριστήσει,επιδιωκε καθε μέρα να βρισκόμαστε και όταν ήμασταν χώρια μιλάγαμε συνεχώς.Φτάσαμε να μενουμε μαζί καθε βραδυ στο σπιτι του,αγόρασε καινουρια επιπλα και εκανε και ανακαινηση σ ολο το σπιτι.Εγω στην αρχή φοβόμουν να ανοιχτώ κ ημουν λιγο συγκρατημένη στις αντιδράσεις μου.Τον ήθελα παρα πολυ απλά
Φοβόμουν να το δείξω γιατι είχα μια παλαιότερη σχέση που δοθηκα πολυ και δεν ειχε καλό τελος.
Άρχισε πριν λιγο καιρο να μου λεει οτι δεν ξερει για ποιο λογο ειμαι μαζι του,οτι αδιαφορω,δεν τον υπολογιζω κτλ.
Του εξήγησα οτι δεν είναι ετσι.Αρχίσανε τα καυγαδάκια,κράταγε μούτρα κσι περίμενε εγω να κανω το πρωτο βημα.Το
Έκανα. Τα βρίσκαμε κ παλι τα ιδια. Ωσπου μια φορα που δεν μου μιλαγε για 5 μερες,του ειπα να χωρίσουμε γιατι δεν αντεχω αυτην την συμπεριφορα του κλεινομαι στο καβούκι μου κ δεν λεω τι με ενοχλει.Το δεχτηκε.Μετα απο 1 βδομαδα τον εψαξα γιατι ειχα μετανιώσει και μου ελειπε.Ηταν δεκτικος. Του ειπα τα θελω μου και τι νιωθω.Τελικα τα ξαναβρηκαμε.Αυτο κράτησε 10 μέρες ωσπου προχτες ενω ειχαμε περασει πολυ καλα το βραδυ,ξυπναμε μια χαρα και το πρωι και επειδη τον ειρωνευτικα λιγο(ετσι ειμαι σαν χαρακτήρας,χωρις ομως κακια), αρχισε να φωναζει σαν υστερικος και να λεει οσα του χω πει και αυτα που χρι κανει αυτος για μενα.γενικοτερα γις την συμπριφορα μου.Εμεινα κλαιγοντας και τον ακουγα.υστερα δινει μπουνια στην πορτα και κλεινεται στο δωματιο.εφυγα χωρις νς με ακουσει.φοβηθηκα γ αυτο επραξα ετσι.Μετα απο 1 ωρα εστειλα μηνυμα.Δεν το διαβασε και με μπλόκαρε απο φεισμπουκ,βαιμπερ,κινητο και ολα γενικα.πηγα απο το σπιτι του,χτυπησα κουδουνι αλλα δεν ανοιξε.αφησα ενα γραμμα στο αυτοκινητο του λεγοντας οτι με πληγωσε κ οτι θα επρεπε να ειναι πιο ξεκαθαρος,οπως οταν τοτε με διεκδικουσε! Αυτα...καμια απαντηση δρν εχω παρει και προσπαθω να καταλαβω τι εχει γινει.....
Ευχαριστω για την κατανοηση