Αρχικα γεια σε ολους,ειμαι καινουργια εδω .Ειπα με την σειρα μου να σας μιλησω για ενα θεμα που με προβληματιζει τελευταια και αδυνατω να βρω μια λυση.Αρχικα να πω πως ειμαι19 και αυτος 25 ημασταν μαζι δυομιση χρονια,ασχετα που χωριζαμε αρκετες φορες ενδιαμεσα.Μια νυχτα ηρθε σπιτι μου ενω ειχε περασει καπου στον ενα μηνα χωρισμουΜιλησαμε, μου ειπε πως με αγαπαει κτλ. Και υστερα μου λεει πως σε μια βδομαδα φευγει αθηνα με μια κοπελα την οποια προκειτε να αρραβωνιαστει!Φανταζεσται πως αντεδρασα να μην μπω δε λεπτομεριες. Τον ρωτησα γιατι εφοσον λεει πως μαγαπαει και εφοσον αγαπιωμαστε και εχουμε περασει τοσα μαζι να το κανει αυτο και η απαντηση του ηταν οτι αυτο ειναι η μονη λυση για μας τους δυο.οτι δεν μπορουμε να ειμαστε μαζι γιατι μου αξιζουν περρισοτερα. Να πω πως παλιοτερα ειχε πολλα μπλεξηματα...και γενικα δεν ειναι ο τυπος του καλου παιδιου που ειναι για οικογενεια αλλα εγω ειχα πει στον εαυτο μου πως τον αγαπω και θα ειμαι μαζι του λαμβανοντας υποψην και τις συνεπειες αυτης της επιλογης μου. Τελος παντων μετα απο μια βδομαδα αφου ερχοταν πολυ συχνα σπιτι μου μιλουσαμε κλαιγαμε τον παρακαλουσα να μην φυγει..Εφυγε για αθηνα. Του ζητησα να μην με παιρνει τηλεφωνο γιατι αφου πειρε μια αποφαση θα πρεπει να μεινει πιστος εκει. Παρ ολα αυτα αυτος με επαιρνε τηλεφωνα και οταν δεν τα σηκωνα επαιρνε εναν κοινο μας φιλο και τον εβαζε να με βρισκει και να του δεινει αναφορα για το τι κανω. Εγω προσπαθουσα να φαινομαι σκληρη στο τηλεφωνο να του μιλαω αποτομα και αυτος θυμωνε και φωναζε. Καθε μερα κλαματα και ιστοριες. Μεχρι που μια μερα,δεν ειχε περασει ουτε μηνας απο τοτε που εφυγε,γιατι ειμαι αρκετα παρορμητικος ανθρωπος,πειρα το τρενο και κατεβηκα αθηνα. Ηρθεαπο το ξενοδοχειο με αρπαξε και τα υπολοιπα τα φανταζεσται...Το πρωι εφυγα* απτο ξενοδοχειο πρωτου ξυπνησει και τωρα για λιγες μερες μεχρι να σκεφτω τι θα κανω θα μενω σε αλλο ξενοδοχειο. Με παιρνει τηλεφωνα και δεν το σηκωνω. Πειτε μου την γνωμη σας και τι θα κανατε εσεις στην θεση μου;.