Χωρισμος μετα απο μακροχρονια σχεση.
Φιλοι μου θελω να μοιραστω το προβλημα μου για αλλα μια φορα σε αυτο το φιλοξενο φορουμ.
Ειχα μια μεγαλη σχεση,6 χρονων περιπου,η οποια τερματιστηκε απο την κοπελα μου χωρις εγω να το θελω.
Η ηλικια μου ειναι 33 και της κοπελας 23.
Μεχρι πριν λιγο καιρο φαινοταν οτι τιποτα δεν θα αλλαξει και οτι θα συνεχιζαμε να ειμαστε μαζι για πολυ καιρο.Δεν υπηρχαν τσακωμοι ποτε,γενικα ηταν μια σχεση χαμηλων τονων με τα θετικα και τα αρνητικα που συνεπαγεται αυτη η διαπιστωση.
Η κοπελα μου λοιπον μου ειπε πρωτη φορα να χωρισουμε προς τα τελη Αυγουστου.Της ειπα οτι αν αυτο θελει καλως.Μετα απο δυο μερες το πολυ αρχισε να μου ξαναστελενει μηνυματα και συναντηθηκαμε και τα ξαναβρηκαμε αμεσως.
Τελη Σεπτεμβρη και μερα Σαββατο μου λεει να μιλησουμε και οτι την απασχολουν παλι τα ιδια θεματα,οτι δεν τραβαει η σχεση μας,οτι θελει να ζησει διαφορετικα.
Οτι κουραστηκε να ειμαι απομακρος και να με περιμενει να αλλαξω και οτι σκοτωσε τα συναισθηματα και τα θελω της.
Της λεω παλι ενταξει αλλα μεσα μου δεν το δεχθηκα.Αρχισα να στεναχωριεμαι πολυ.
Μετα απο 4 μερες πηγα να την συναντησω και συγκεκριμενα να την παρω απο την δουλεια της χωρις να της το εχω πει.
Με ειδε,μπηκε στο αμαξι και λυγισα.Αρχισα να κλαιω και να της λεω οτι την αγαπω και οτι την θελω πισω.Οτι θα κανω οτι μπορω για να ειμαστε καλα.
Αυτη μου ειπε οτι με αγαπα αλλα θελει χρονο να σκεφτει αν μπορει να προσπαθησει ξανα.
Μετα απο 2 μερες,την προηγουμενη Παρασκευη δηλαδη,πηγα σπιτι της και της ειπα οτι θα κανω οτι χρειαστει για να ειμαστε παλι μαζι και ειχε αμφιβολιες.
Την επομενη μερα βγηκαμε,γυρισαμε σπιτι μου,καναμε ερωτα και εβαλε τα κλαματα.
Οταν την ρωτησα γιατι μου ειπε οτι δεν ξερει απλα της ηρθε να ξεσπασει.
Τελικα μετα απο λιγο ηρεμησε και κοιμηθηκαμε μαζι.
Την Κυριακη ολα ηταν ενταξει,την γυρισα σπιτι της το απογευμα.
Την Δευτερα το πρωι βρεθηκαμε,πηγαμε βολτα στο κεντρο,περασαμε καλα.Το εβλεπα στα ματια και στις αντιδρασεις της.
Την Τεταρτη παλι βρεθηκαμε,καναμε ερωτα,ξαπλωσαμε και μετα απο λιγο μου ειπε πως δεν παει αλλο,φαινεται σαν να το τραβαμε απο τα μαλλια και θελει να χωρισουμε.
Επισης μου ειπε κατι που με πειραξε,οτι θελει να βρει καποια στιγμη καποιον να την ερωτευθει γιατι εγω δεν το εκανα ποτε.
Δεν εφερα παλι αντιρρηση,το θεωρησα ματαιο.
Την πηρα τηλ την Παρασκευη και την ρωτησα αν θελει να βρεθουμε το Σαββατο,μου ειπε ναι.
Το Σαββατο της εστειλα αν τελικα θελει,μου ειπε θελω αλλα δεν εχει αλλαξει κατι σε αυτα που σου εχω πει.
Της ειπα πως αν δεν εχει να μου πει κατι καλυτερα να το αφησουμε κι ετσι εγινε.
Εχω ταλαιπωρηθει πολυ αυτες τις 2 εβδομαδες,αρχισαν να γυρνανε οι κρισεις πανικου,εχω αυξησει το xanax γιατι αλλιως εχω ενα μονιμο βαρος στο στηθος και μια δυσπνοια.Επισης καθε μερα κλαιω.Ντρεπομαι που το λεω αλλα ετσι ειναι.
Πειτε σας παρακαλω τι μπορω να κανω,αν εχει χαθει οριστικα η σχεση μας?
Τι μπορω να κανω για να την ξανακερδισω?
Ο πονος δεν περναει,εχω μιλησει με φιλους και διαφορους γνωστους,ο καθενας λεει τα δικα του.
Θελω και καποιες γνωμες απο εσας φιλοι μου και ιδιαιτερα απο τις γυναικες του φορουμ.
Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας αντικειμενικα χωρις περιστροφες.
Ευχαριστω οσους μπηκαν στον κοπο να διαβασουν ολο αυτο.