Γεια σας ειμαι η Ασπασια και γραφω ξανα να μιλησω με καποιον καποιος να μου πει.Πως αντεχεται αυτος ο πονος παιδια 2 μηνες τωρα εχουν σχιστει οι σαρκες μου το κεφαλι μου παει να σπασει τα συναισθηματα δεν ελεγχονται πλεον εχω χασει το φρενο.Πενθος και αλλα προβληματα οικονομικης φυσης με εχουν τσακισει κυριολεκτικα.Δεν μπορω να βρω την ακρη σε τιποτα το μυαλο εχει σταματησει μονο η νυχτα που με κρυβει καπως πολυ λιγο με καταλαγιαζει.Σιγουρα οσοι ειστε σ αυτο το φορουμ θα ξερεται για τι ακριβως μιλαω.Εχασα τον εαυτο μου πλεον δεν ξερω ποια ειμαι ουτε τι κανω σαν να βρησκομαι αλλου σε αλλο πλανητη.Εχω πολλα ψυχοσωματικα και το σοκ που περασαμε και εγω και τα παιδια δεν καταλαγιαζει.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να ανταπεξελθω στις υποχρεωσεις μου που ειναι πολλες και αυτο ειναι μεγαλο προβλημα γιατι ειναι υποχρεωσεις ζωτικης σημασιας.Φοβαμαι παιδια οτι κατι θα μου συμβει και δεν μπορω να το σταματησω παω κατηφορο χωρις γυρισμο.Πρεπει κατι να κανω για να σταματησει αυτο εχω παιδια που τα λατρευω και δε θελω να παρουν αλλες πικρες απο αυτες που ηδη αποκτησαν ξαφνικα και αναπαντεχα.