MOY ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
Καλησπέρα και από μένα ,
Το forum αυτό που τράβηξε την προσοχή , ψάχνοντας να βρω απάντηση σε αυτό το ερώτημα το οποίο μου κινεί την περιέργεια χρόνια τώρα.
Είμαι 27 ετών , έχω 5 χρόνια σχέση στην οποία σχέση περνάω πολύ καλά σε όλους τους τομείς . Θεωρώ άκρως σημαντική την σεξουαλική επαφή και προσπαθώ πολύ να είμαι πάντα ιδανική σύντροφος . Φοβάμαι τη ρουτίνα , δεν την αντέχω . Προσπαθώ να βρίσκω τρόπους για να ανανεώνω τη σχέση μου σε όλα τα επίπεδα .
Αυτός ήταν ο πρόλογος.
Περνώντας στο κυρίως θέμα .. Θα ήθελα να μου πείτε αγαπητοί μου , γιατί μου αρέσει να σκέφτομαι τον άντρα μου με άλλη γυναίκα .?
Αυτή η σκέψη μπορεί να με φτάσει στο έπακρο του οργασμού . Μου αρέσει η ιδέα αυτή . Το έχουμε συζητήσει και του το έχω πει . Σε κάποιο ταξίδι μας , πριν 3 χρόνια πήγαμε παρέα σε striptiz club και διάλεξα την πιο όμορφη για να του χορέψει. Στο θέαμα και μόνο ένιωσα γεμάτη ! Του έχω προτείνει να δοκιμάσουμε με μια ακόμα γυναίκα σεξουαλική επαφή (ξέροντας ότι στο παρελθόν του ο σύντροφός μου ήταν και αυτός ανήσυχο πνεύμα). Να τονίσω ότι η ιδέα των δύο αντρών δεν με συγκινεί καθόλου .
Δεν είχα ποτέ ταμπού σε αυτόν το τομέα. Παρότι το νεαρό της ηλικίας μου έχω πειραματιστεί πολύ σε αυτό το θέμα. Πάντα θεωρούσα την σωματική επαφή , ΥΓΕΙΑ .
Πολλές φορές πάνω στο σεξ σκέφτομαι ότι αυτά που κάνει σε μένα θα ήθελα να τα δω να τα κάνει σε άλλη και τότε , έρχεται ο οργασμός .
Σας ευχαριστώ πολύ !
Καλώς σας βρήκα !