Συγγνωμη εδω και περιπου ενα μήνα ισως και περισσότερο, είχα ανοιξει ενα θέμα "αλλαγη φαρμακευτικής αγωγής" που βρίσκεται το θέμα αυτό σήμερα; και αν σβήστηκε γιατί δεν εχω ενημερωθεί για τον λόγο;;;;;;
Printable View
Συγγνωμη εδω και περιπου ενα μήνα ισως και περισσότερο, είχα ανοιξει ενα θέμα "αλλαγη φαρμακευτικής αγωγής" που βρίσκεται το θέμα αυτό σήμερα; και αν σβήστηκε γιατί δεν εχω ενημερωθεί για τον λόγο;;;;;;
Σβήσανε το Thread και όλα τα Posts χωρίς να ενημερώσουν κανέναν!
Εγώ έχω 1 μήνα μου τους λέω να κάνουν καμιά συντήρηση στο Site αλλά κι εκεί τίποτα!
Fleur είχες περίπου 1.100 Posts και σου έπεσαν στα 800!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Αγαπητη fleur , δεν σου σβησαν τιποτα !! αμα πας ( πηγα ) στο προφιλ σου , και κλικαρεις , ' θεματα τα οποια εχει ξεκινησει ' θα το βρεις , εκει ειναι .
Μηπως ειχες βαλει αλλο τιτλο και δεν το θυμασαι , δεν το βρισκω ουτε εγω !! περιεργο !!
Όλο το Thread ''Αλλαγή Φαρμακευτικής Αγωγής'' διαγράφηκε!ΟΛΟΚΛΗΡΟ!
Eσύ τι μάτια έχεις ρε Μακ και το βλέπεις στα ''θέματα τα οποία έχει ξεκινήσει'' η Fleur?Δεν υπάρχει λέμε το συγκεκριμένο Thread!
Για ξανακοίτα ΕΔΩ
Τουλάχιστον 300 Posts της Fleur,άλλα τόσα της Ρέας και καμιά 200αριά δικά μου τα σβήσανε!
Η Fleur από 1.100 Posts έπεσε στα 802!Τα ίδια πάνω κάτω και με τα δικά μου αλλά και της Ρέας!
Απαράδεκτοι!!Προτείνω την αποχώρηση μας από το Forum.
Εγώ πάντως θα μείνω γιατί ως επί το πλείστον με βοηθάει και πάλι καλά που υπάρχει ακόμα κι αν υπάρχουν κάποια προβλήματα...
Ναι καταλαβαίνω τι λες..Στην περίπτωση σου θέλεις παρεούλα και σου είναι χρήσιμο...
Αλλά υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...Δεν μιλάω για μόνιμη αποχώρηση από παντού...
Πχ:Όταν ο γκόμενος σου σε βρίζει και σε διώξει από κοντά του,ΔΕΝ μπορείς να γυρίσεις πίσω πάλι..Θα είναι λάθος...
Μπορεί όμως να βρεις κάποιον άλλο που να σε αγαπάει...Αν με καταλαβαίνεις...
οχι σταυρο ..ειναι και ζητημα ευθιξιας πλεον...δεν θα περασει ο φασισμος!!!.. δεν θα αποχωρησω με την ουρα στα σκελια και ακομα και αν με διωξουν απο εδω το θεμα θα συνεχιστει σε αλλα επίπεδα εξω απο εδω! χτες φιμωσαν μερος της συζητησης και σημερα εκοψαν ολο το θρεντ? γιατι? επειδη διαμαρτυρηθηκαμε? .
εξαλλου μπορει να εγινε καποιο λάθος τεχνικης φυσεως και να επανελθει το θεμα! αν εγινε ηθελημενα το φορουμ καταντα πλεον ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ για ανθρωπους με ψυχικες διαταραχες
αφου σβηνετε ποστ σβηστε και κανενα δικο μου μη σβηνετε ολο των αλλωνων
θελω κι εγω να σβηστουν αυτα που ξεφυγα θα μου κανατε μεγαλη χαρη αν σβηνατε μερικα
φλερ πραγματικα λυπάμαι πολυ...δεν περιμενα οτι θα πάρει τετοια εκταση το θεμα ...ξερω ποσο σημαντικο ειναι για σενα αυτο το θρεντ και ελπίζω να επανελθει ...μονο μην ταραζεσαι σε παρακαλω, δεν αξιζει να επιβαρυνεις την ψυχικη σου υγεια για όλο αυτο...σιγουρα θα βρεθει καποια λύση .. υπομονη!
Δεν βγάζεις άκρη εύκολα Ρέα...Κρύβονται πίσω από την ανωνυμία..Τους έχω κυνηγήσει κι αλλού..Και πέφτεις σε τοίχο...
Εννοείται και είναι επικίνδυνο.Άτομο με Κατάθλιψη που βλέπει τέτοια πράγματα,μπορεί να επιδεινωθεί φοβερά.
Να σβήσουν το πρώτο σε Views Τhread έτσι απλά?Σε 1 μήνα είχε ξεπεράσει τα 1.000 Posts.
Τυχαίο,δεν νομίζω..Κάποια σούπα χαλάμε μάλλον...
http://www.e-psychology.gr/about-e-p....html...δεν υπάρχει καμια ανωνυμια σταυρο μου...