-
το mood του e-psychology
ποιος ο λογος που κανατε ban την ρεα?
ποια ειναι η πραγματικη δουλεια του Moderator?
εσεις οι moderators που νομιζεται οτι εχετε μια υπερλογικη στα προβληματα ενος site την εχετε δει λαθος. οταν ο "admin" σας εκανε mods σας εδωσε οδηγιες τι πρεπει να κανετε?
ΘΕΤΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΩΣ MODERATOR ΣΕ ΕΝΑ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ.
-
ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΩ ΡΕΑ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΖΕΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ THREAD ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΕΡ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ADMIN NA ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ MODS ΣΟΥ.
-
Συμφωνω με Phatox! Το ban στη Ρεα ειναι πολυ αδικο! Το φορουμ χανει πολλους χρηστες και θα επρεπε να σας προβληματιζει αυτο.
-
δεν νομιζω να τους ενδιαφερει οτι χανουν ενα κλαδο του site
-
αν εγινε μπαν στη ρεα θα φυγω και εγω απο μονη μου. δεν βοηθατε κοσμο ετσι παντως
-
Και εγω θα φυγω αφου εκαναν μπαν στη Ρεα.Καλα λεει ο/η Phatox αν ειστε ετσι καλυτερα να το κλεισετε το φορουμ.
-
εδω μεχρι κι εγω την υποστηριζω την αρχηγο σασ οχι γιατι με νοιαζει αλλα αν μη τι αλλο ειναι συμπαθητικη
να μου εξηγησει καποιοσ γιατι μπηκε και γιατι βγηκε θελω να μαθω περιληπτικα οποιοσ θελει να μου πει
-
Θα σου πω εγω elis , μπηκε λογω καταθλιψης . Επειδη επικοινωνησα με τον Aeon , να τον ρωτησω αν δικαιως διαμαρτυρονται αυτοι που διαμαρτυρονται , ο Σταυρος και η Ρεα κυριως , μουγραψε οτι εκτος απο τα προκλητικα πoστ εναντον της διαωειρησης που εγραψε σε διαφορα σημεια του φορουμ , θα βρεις ενα σιγουρα , εχει λαβει απο μελος , χωρις να ονομασει , τωρα ειναι προφανες ισως ποιο , ιδαιτερα προσβλητικα μνμτα , και κατεβατα , και αν ηθελε να εφαρμοσει τον κανονισμο κατα γραμμα , θαπρεπε να κανει μπαν κι αλλα μελη , αλλα δεν το κανει για να μην εχουμε χειροτερες αντιδρασεις . Τωρα αν την εκανε μπαν , η εφυγε μονη της , δεν το ξερω . Ειχε φαει καποιους βαθμους πoινης , νομιζω εναν , και εξεμανη , και επειδη σβησαν το θρεντ της fleur . Το πιστευω οτι συνεβη αυτο , διοτι η Ρεα ειναι ευεξαπτη . Τωρα διαχειρηση δεν ειμαι , ουτε την εκπροσωπω , απλως εκανα μια ερωτηση στον Αεον , και μου απαντησε .
-
ενταξει καταλαβα πανω κατω για μια παρατηρηση κανει ετσι εγω εχω φαει
πολλεσ και δε με νοιαζει τελοσ παντων ο καθενασ οπωσ νομιζει
-
Μα κι εγω εχω φαει δυο παρατηρησεις , η μια απο τον Αεον , 6 ποντους ( στους 10 ' εφυγες ' ) και δικαιως , και η αλλη 4 ποιντς , απο την Μπετελ , αδικως , αλλα δεν χαλασα τον κοσμο .
-
εγω μεχρι τριποντο εχω φαει πιο πανω δεν πηγα
-
τωρα μυριζομαι οτι θα φυγω κανει μπαμ απο χιλιομετρα
-
Δεν ειναι θεμα ποιντς να φυγεις , ειναι θεμα γενικοτερης συμπεριφορας στο φορουμ . Ειναι το 2ο μελος που γινεται μπαν , μετα τον tomhet , εδω και 3 χρονια σχεδον .
-
εγω παλι νομιζω δε με διωξανε ακομα με αυτα που λεω γιατι ολα ειναι απο το χαλασμενο μου μυαλο
και δεν μπλεχτηκα ποτε με προσωπικα μυνηματα να κανω μαλακιεσ μαλλον γι αυτο δε με διωξαν ακομα
δεν ξεω κανενα κουτσομπολιο για κανεναν σασ κι οτι λεω ειναι απο το κεφαλι μου το κλουβιο
αυτο νομιζω μπορουν να το βεβαιωσουν και οι παλιοι
-
γιατι να σε διωξουν βρε ελις?
εχεις κανει κατι?
εγω δεν εχω δει κατι, να εχεις κανει.