Φοβια Δεσμευσης..συμβουλη?
Εχω παρατηρησει οτι γυρω στον 1-1μιση μηνα μεσα στη σχεση, μιλαμε για διαφορετικες σχεσεις κιολας αλλα γινεται καθε φορα, εχω μια ταση φυγης. Θελω καθε φορα να χωρισω και βρισκω δικαιολογιες για αυτο...παντα κατι μου λειπει, παντα κατι μου το χαλαει...ενω στην πραγματικοτητα ειμαι πολυ ρομαντικη και θελω εναν ανθρωπο, θελω να κανω μια μακροχρονια σχεση, θελω να ερωτευτω κ εγω επιτελους, αλλα δεν μπορω! Ειλικρινα ειμαι μ ενα παιδι τωρα, πολυ καλο παιδι γλυκουλης με προσεχει, μου αρεσει, αλλα κατι κατι με σταματαει και με μπλοκαρει...ειναι τρομερο το ποσο καμια φορα δεν μπορω να το ελεγξω και βρισκω και αιτιες γελοιες για να χωρισω...θεωρω οτι εχω θεμα ενταξει το καταλαβαινω, οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι και μεγαλωσα με τη μητερα μου, με τον πατερα μου δεν ειχα επαφες..ειναι μερος κ αυτο του προβληματος που αντιμετωπιζω τωρα με τις σχεσεις μου, το καταλαβαινω...αλλα πως το διορθωνω? τι πρεπει να κανω?
Εσεις αντιμετωπισατε ποτε τετοια θεματα? και πως τα ξεπερασατε? Πως ξεπερνας το φοβο της δεσμευσης?