Θαναφερθω στο αρτι ανοιχθεν απο εμε θεμα ' Μεγας Αλεξανδρος , ηρωας η σφαγεας ' . Εξεφρασα την γνωμη μου , αρνητικη προς τον Μ.Αλεξανδρο . Ειπωθησαν πολλα . Αυτο που με προβληματισε , και ανοιγω αυτο το θεμα , ειναι οτι καποιο φιλιο προς εμε μελος , οντας Μακεδων , θεωρησε οτι προσβαλλω με αυτον τον τροπο τα πιστευω του , προσβαλλοντας ενα ιστορικο προσωπο , το οποιο , τροπον τινα , το θεωρει προσβλητικο και προς τον ιδιο . Ζητησε ο ιδιος να κλειδωθει το θεμα , και του ειπα , δεν χρειαζεται , το κλεινω ο ιδιος , προκειμενου να μην τον δυσαρεστησω , τον εχω σε εκτιμηση . Επειδη ομως εχουν ανοιχτει θεματα περι θρησκειας , και οντας θρησκευομενος , ουδεποτε πηρα θεση εναντιον αυτων που εγραφαν ποστς εναντια στους πιστους , η χλευαζαν την πιστη , απλως εξεφρασα την αποψη μου , αδιαφορωντας πληρως για την γνωμη αλλων , αφοτυ εχω ηδη γνωμη , και δεν προκειται να την αλλαξω .
Τελικα , ποια θεση παιρνετε ως μελη , μπορει καποιος νανοιγει θεματα , που πιθανον να θιγουν τα πιστευω ενος , η πολλων μελων , αφου εγω εχω αλλη αποψη , η υπαρχει καποιο νοητο οριο , μεχρι ποιο θεμα μπορεις να θιξεις ?