Πως πιστευετε οτι θα ειναι η σχεση που θα κανετε για να ειστε μια ζωη μαζι;
Printable View
Πως πιστευετε οτι θα ειναι η σχεση που θα κανετε για να ειστε μια ζωη μαζι;
Κατ αρχην θα ειμαστε πρωτα φιλοι , και μετα συζυγοι . Θα δινει ο εις στον αλλον χωρο ανεξαρτησιας , τον χωρο του , δεν θα υπαρχουν ζηλειες , αλληλοσεβασμος , πληρης απουσια φωνων/καυγαδων , κοινωνικη ζωη , πολλους φιλους , ταξιδακια συχνα , κρουαζιερες , ο καθενας θαχει τα δικα του ενδιαφεροντα , θα κανουμε ενα παιδι σιγουρα , για δυο , παιζεται , αν εχει , ακομα καλυτερα , ενα η δυο !!! εχω την οικονομικη ανεση να εχω μια γυναικα εσωτερικη . Της πολλης αγκαλιας , δεν ειμαι , αν θελει η αλλη , ευχαριστως !! σε γενικες γραμμες , θελω να διατηρω ενα βαθμο ανεξαρτησιας , το ιδιο και η μελλουσα , της δινω οση ελευθερια θελει . Δεν ασκω ελεγχο . Ουτε και ανεχομαι .
Εξυπακουεται οτι θα υπαρχει απολυτη ειλικρινεια , και αλληλοκατανοηση , ολα θα κουβεντιαζοννται , δεν εχω θεματα συζητησης ταμπου .
Και φυσικα το προσωπικο μου γυμναστηριο !!!
Ενδιαφερον αποψεις το καλο ειναι οτι ξερεις ολα οσα θες να εχετε σε μια καλη σχεση.
Αμα δεν το ξερω στα 54 , δεν θα το μαθω ποτε !!! αλλα ειχα μια τετοια σχεση , 8 χρονια .......και μετανιωνω που δεντην παντρευτηκα...
θα ηθελα να μη ζηλευει, να μου δινει τον προσωπικο μου χρονο,να με καταλαβαινει στις υποτροπες μου, να ειναι ειλικρινης, να εχει μια δουλεια οπως ελπιζω να εχω κι εγω, να κανουμε μαζι δραστηριοτητες οπως ταξιδακια
.............καβάλα σ έναν άσπρο γάιδαρο ... να φέρετε σωστά κ κόσμια ! Κάτι ασυνήθιστο για μ ένα με τα γαιδούρια που είχα μπλέξει !
στο εχω ξαναπει οτι μια ερωτικη σχεση ειναι αμφιβολο το ποσο θα κρατησει κ δε μπορεις να βασιστεις κ πολυ πανω της..
αλλα το πως θα ηθελα να ειναι εγω εχει τεραστια διαφορα απο το πως θα ειναι τελικα αφου αν σκεφτομουν το πως θα ηθελα να ειναι εγω θα ελεγα με το να εχω μονο αληθειες σ αυτη... αλλα με το καιρο καταλαβαινω ολο κ περισσοτερο οτι οι πιθανοτητες να κανεις ετσι σχεση ειναι απο ελαχιστες εως ανυπαρκτες αφου οσο περισσοτερο δεν εισαι ο εαυτος σου τοσο περισσοτεροι θα ειναι κ αυτοι που θα τους αρεσεις.
αρα αν θες να αρεσεις σε κοσμο δε θα εισαι ο εαυτος σου.
Αισιοδοξια χρειαζεται.Εμενα με ενδιαφερει να βρω μια γλυκια και ευχαριστη κοπελα,να αγαπιομαστε να κανουμε μια καλη σχεση,να παντρευτουμε και να κανουμε μαζι παιδια.
To έτερον μου ήμισυ,θα ήθελα να είναι μια γυναίκα ωραίας εμφάνισης!
Σημασια εχει να συνδιαζει την εμφανιση οπως λες με καλο χαρακτηρα.
Δεν είναι αμφίβολο το πόσο θα κρατησει. Αν βρήκες την κοπέλα που γουστάρεις (αυτο που ονειρευοσουν για σενα) κι αυτη με τη σειρα της βρηκε σε σενα εκεινον που γουσταρει, η σχέση θα κρατησει! Τότε, τα προβληματα θα φαίνονται ασήμαντα και θα επιλύονται ή ευκολα θα προσπερνώνται.
Η δική μου εμπειρια λέει πως άμα είσαι ο εαυτός σου τους κινείται το ενδιαφερον. Εκεί είναι που βγαζεις γυναίκα! Σημασία έπειτα έχει να κατορθώσεις να κρατήσεις αυτό της το ενδιαφερον για σενα.