Καταθλιψη 18 χρονων δν ξρω τι να κανω .. Θελω βοηθεια
Ας αρχισω ... Ειμαι 18 χρονων και αρχισα να καταλαβαινω οτι εχω καταθλιψη μετα τις πανελληνιες ισως να ειχα και μια ηπια καταθλιπτικη διαθεση και αρκετο καιρο πιο πριν αλλα χωρις να το ξερω ... Πως την βιωνω ... Ολη μερα εχω ενα τεραστιο προβλημα στην συγκεντρωση καθως δν μπορω ν δωσω προσοχη στο τι λεει ο αλλος.. Ολη μερα ειμαι με υγρα ματια .. Καταβαλω προσπαθεια να δειξω ακομη και προσποιητο ενδιαφερον και ν κοιταξω τον αλλο στα ματια γ πανω απο 10 δευτερολεπτα ... Δυσκολευομαι και στο να παρατηρω τον κοσμο .. Και την ροη των πραγματων δυσκολευομαι ακομα και στο να κανω ενα προσποιητο χαμογελο φενεται τοσο ψευτικο .... Χαμηλα ματια μισοκλειστα και αδεια χωρις ενδιαφερον το βλεπω στο καθρεφτη .... Αυτη ην στιγμη ετσι οπως νιωθω και ειμαι .... Ειμαι σιγουρος πως οτι και ν κανω οπουδηποτε στο κοσμο και ν παω οποιο ονειρο μου πραγματοποιηθει θα ειμαι ετσι και θα προσποιηθω τον χαρουμενο ... Γ καιρο προσποιομουνα οτι περναω καλα χωρις ν περναω ..τωρα και αυτο δυσκολο μου φενεται ... Θλιβομαι που το περναω αυφο γτ δεν εχω καποιο θεμα χωρις λογο το επαθα αυτο αγαπαω τον εαυτο μου λατρευω την εμφανιση μου ... Και θεωρουμαι αρκετα ωραιος .. Εννοω οτι δν εχω καποιο θεμα σε αυτο τον τομεα ... Παιζω μπασκετ σε ομαδα ειναι το ονειρο μου να γινω επαγγελματιας ... Περασα σε μια πολυ καλη σχολη στις πανελληνιες ... Και δν ξερω γτ συνεβει σε μενα αυτο παντως μπορω να πω πως ειμαι σε πολυ δυσκολη κατασταση αυτη την στιγμη αδυνατω να χαρω το οτιδηποτε .. Ακομα και το μπασκετ που δινω τα παντα γ αυτο ... Το βλεπω αγκαρια ... Πιεζω τον εαυτο μου ν περασει καλα και να συγκεντρωθει στην στιγμη .. Οταν ειμαι μεσα στο γηπεδο .. Και δν μπορω να δωσω προσοχη ελλειψη συγκεντρωσης .. Ελειψη προσοχης τελειιωωως αδειο βλεμμα ... Και ελλειψη χαρας εννοειται .. Με ολο αυτο εχω αρχισει να φοβαμαι κ λιγο να βγω εξω γ να μην με πιασουν αυτα τα συμπτωματα τα οποια με πιανουν παντα καθως ειναι μια κατασταση η οποια με ανυσηχει ολη μερα ... Και δν μπορω να δωσω προσοχη σε αλλα πραγματα ξεχασα να αναφερω πολυ ευερεθιστος ... Πολυ ψυχοφθορα κατασταση και κουραστικη ... Θελω να επιστρεψω ξανα στην χαρα και του πιο απλου πραγματος ... Χρειαζομαι βοηθεια ... Δεν μπορω να χαρω τπτ βαρυ κεφαλι .... Ολη μερα ... Το χειροτερο απο ολα ελλειψη προσοχης και ελλειψη συγκεντρωσης ... Πολλες φορες συζηταω με καποιον και απανταω πλεον πολυ μηχανικα χωρις καν να σκεφτομαι αυτο που λεω ετσι το λεω και ουτε προσεχω στην συζητηση απλα απανταω ... Δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου με τα συναισθηματα που εχω ολη μερα καθως δεν μπορω ουτε μια συζητηση να χαρω ουτε να ακολουθησω τα ονειρα μου και τις υποχρεωσεις μου ετσι ... Σαν να ειμαι πληρως προακολημενος στην καταθλιψη μου ... Δυσκολο κουραστικο ολο αυτο θελω ομως παρα πολυ να ξεφυγω απο ολο αυτο γτ ξερω οτι δεν μου αξιζει ... Προσπαθω προσλαθω και βυθιζομαι παλι .. Στην δυστηχια .. Θελω βοηθεια ... Πολυυ