δεν ξέρω τι ακριβωςνα γραψω οποτε ακολουθει ενα μαλλον μπερδεμενο κειμενο.απλα εχω αναγκη να μιλησω για αυτο γιατι δεν αισθανομαι ανετα να το συζητησω με τους δικους μου ανθρωπους.με τον πρωην μου ημασταν μαζι για ενα χρονο.εγώ είμαι 24 εκείνος 31 και ήταν η πρώτη σοβαρή σχέση και για τους 2 μας με ότι αυτό συνεπάγεται.ειχαμε πολυ ομορφες στιγμες αλλα και ασχημες μιας και ημασταν 2 εντελως διαφορετικοι χαρακτηρες που συγκρουονταν αρκετα συχνα.εμενα αυτοι οι καβγαδες μου δημιουργουσαν τρομερη ψυχολογικη πιεση γιατι τις περισσοτερες φορες γινονταν για πραγματικα ασημαντα θεματα,που στον πρωην μου ομως εφερναν τρομερο εκνευρισμο.οποτε υπηρχαν πολλες στιγμες που σκεφτομουν τι να πω ή τι να κανω.επίσης κάποιες φορές που προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι με ενοχλουσαν πράγματα στη συμερφιορα του (όσον αφορά τις εκρήξεις θυμού του κυρίως)πάντα κατεληγε κάπως να ρίξει το φταίξιμο πάνω μου με αποτέλεσμα να αισθάνομαι μετά ότι εγώέχω το πρόβλημα.τις προάλλες λοιπόν είχαμε πάλι ένα μεγάλο καυγά λόγω ιδεολογικών διαφορών σε κάποια θέματα.αφού με "στόλισε" στη συνέχεια έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα αλλά εγώ δεν μπορούσα να το καταπιώ άλλη μια φορά.εκείνος με το που κατάλαβε ότι τσαντίστηκα για αυτό,έγινε πυρ και μανία μάζεψε τα πράγματα του,έφυγε από το σπίτι και πήγε σε εναν φιλο του.ε αυτό με τσάκισε.την επόμενη μέρα σηκώθηκα και έφυγα άρον άρον για την πόλη μου χωρίς να τον δω,στέλνοντας του απλά ένα μήνυμα.για να μην τα πολυλογώ συζητήσαμε αργότερα στο τηλέφωνο όπου μου έλεγε ότι ποτέ δεν ήθελε να μεπληγώσει,μόνο να με κάνει χαρούμενη,ότι ήταν πάντα σωστός απέναντι μου κτλ.προσπάθησα να του εξηγήσω ότι με αυτές τις εκρήξεις θυμου με απομάκρυνε και ήταν κάτι που δεν μπορούσα να διαχειριστώ.φυσικα καταλήξαμε στο ότι εγώέχω το πρόβλημα μιας και έπαιρνα πολύ τις μετρητοίς τα βρισίδια που μου ριχνε,ότι ποτέ κανένας δεν του έκανε παράπονα για τον χαρακτήρα του (πράγμα που δεν πιστεύω μιας και φιλοι του είχαν πει μπροστά μου ότι το παρτραβούσε ώρε ώρες) και οτί εγώ έχωθέματα που πρέπει να λύσω.επίσης δεν μπορεί να αλλάξει τον χαρακτήρα του,ούτε να προσέχει όλη την ώρα τι θα λέει και τι θα κανει για να μην ενοχληθώ.η απάντηση του στο οτι εγώ το έκανα αυτό αρκετές φορές ήταν κάτι αοριστολογίες.τελοσπαντων εκεί που θέλω να καταλήξω είναι,στοότι αισθάνομαι πολύ παγωμένη μέσα μου,πραγματικα προβληματική (μιας και οι εμπειρίες πριν απο αυτόν δεν ήταν οι καλύτερες) και ότι ίσως να το "άξιζα" όλο αυτό.στους δικούς μου ανθρώπους ντρέπομαι να πω τι ακριβώς έγινε μιας και με θεωρούν αρκετά δυναμικό χαρακατηρα,οπότε πως ναπω για την αδυναμια μου να διαχειριστω την όλη κατάσταση.αισθάνομαι ΄τι σε αντίθεση με αυτάπου λέει δεν με αγάπησε ποτέ πραγματικά μιας και στο τέλος αισθάνθηκα εντελώς σκουπίδι.