Γεια σας!ευχαριστω εκ των προτερων ολους εσας που θα το διαβασετε για το χρονο σας.Ειμαι νεο μελος γι'αυτο συγχωρεστε μου οποιοδηποτε λαθος.Λοιπον,το θεμα που με απασχολει ειναι το εξης..παραμονη Πρωτοχρονιας βγηκα με μια παρεα γνωστων μιας φιλης μου και αναμεσα σε αυτους ενα αγορι(20 ετων,συνομιλικος) μου αρεσε αρκετα.Δεδομενου οτι ειμαι πολυ ντροπαλη και ανασφαλης καθως δεν εχω πολλες εμπειριες στο κομματι των σχεσεων δεν εκανα καποια κινηση για να το δειξω.Εκεινος ομως προς μεγαλη μου εκπληξη εφυγε απο το σημειο που καθοταν με τους φιλους του(και αφου ενας φιλος του ηρθε να προσεγγισει μια φιλη μου)κ ηρθε και καθησε αρχικα απεναντι μου και μετα διπλα μου στο τραπεζι.Οι φιλοι του τον πειραζαν γι'αυτο.Μου χαμογελουσε και προσπαθουσε να με κανει να γελασω.Επειτα ξεκινησε την κουβεντα λεγοντας μου οτι καπου με εχει ξαναδει και αρχισε να με ρωταει διαφορα για εμενα για το που βγαινω,ενδιαφεροντα κλπ. Ομως εκανα την τεραστια βλακεια επειδη ενιωθα αμηχανα και δεν μπορουσα να το χειριστω καλα να του πω πως ειμαι λιγο καπως.Με ρωτησε πως δηλαδη,γιατι και του ειπα πως εχω πονοκεφαλο.Με ρωτησε αν ειμαι κουρασμενη κλπ και του ειπα μαλλον.Μην τα πολυλογω επικοινωνουσε με τους φιλους του απο απεναντι και ρωτουσε τι να κανει,ελεγε πως θελει εκπαιδευση και καλα,ηταν πολυ ντροπαλος και ρωτουσε πες τιποτα..φαινοταν κομπλαρισμενος και αυτος.Ηταν πολυ γλυκουλης..μου αρεσε αλλα δεν ξερω πως εξελαβε τη συμπεριφορα μου!θεωρειτε πως ημουν ψυχρη;Σημειωτεον στο τελος περιμενε για να με χαιρετησει και με φιλησε σταυρωτα στα μαγουλα αλλα οχι τοσο τυπικα και γρηγορα(ενω εγω ειχα μεινει στηλη αλατος). μετα απο δυο μερες εκανα add στο fb τον φιλο του και μετα εκεινον για να μη δειξω οτι τον κυνηγαω.Με δεχτηκε κατευθειαν και απο τοτε ξημεροβραδιαζεται στο fb αλλα δεν εχουμε μιλησει..δεν κανει like σε κανεναν ουτε και σε εμενα,απλως ειναι στη συνομιλια.Να του δωσω χρονο μηπως μου μιλησει εκεινος(εχουν περασει δυο μερες)ή να του μιλησω εγω αμεσα;μηπως δεν ενδιαφερεται πλεον;ή ειναι ντροπαλος και ανασφαλης επειδη δεν του εδωσα το πατημα;