Originally Posted by
NikosK
Καλησπερα, γραφω πρωτη φορα αν και παρακολουθω το φορουμ χρονια, ειμαι 34 χρονων. Ολα αρχισαν οταν εχασα ξαφνικα στενο οικογενειακο μου προσωπο.
Απο τοτε τα τελευταια χρονια ειμαι εμμονικος με τις ασθενειες, ολο νομιζω οτι κατι εχω. Βεβαια τα συμπτωματα υπαρχουν. Στην αρχη νομιζα για καρκινο στο πνευμονα επειδη καπνιζα παρα πολλα χρονια, εκανα πλακες μεχρι και αξονικη επειδη ειχα κατι τσιμπηματα και πονους στο στηθος, μετα ετυχε να φτυσω απυροελαχιστο αιμα σαν μια πολυ μικρη κουκιδα μερικες φορες, ειπα αιμοπτυση ετρεχα στα νοσοκομεια και στους γιατρους, μετα φοβομουν οτι η ακτινοβολια της αξονικης ειναι, που ειναι, παρα πολυ μεγαλη, και φοβομουν παρα πολυ, διαβαζα, εψαχνα στο ιντερνετ. Μετα οτι εχω aids, αν και ειχα κανει εξετασεις και δεν κανω αστατη ζωη γενικα, πηρα τηλεφωνο τη γραμμη και με καθυσηχασαν.
Το τελευταιο μηνα εχω ενα πονο σαν καψιμο στο ποδι, τωρα ειναι λιγο καλυτερα, μπηκα και ειδα οτι ειναι συμπτωμα της ΣΚΠ, το καψιμο. Απο τοτε δεν μπορω να ησυχασω. Πηγα σε ορθοπεδικο μου ειπε δεν βλεπει κατι, σε δερματολογο το ιδιο και μετα σε δυο νευρολογους ο ενας μου εγραψε να κανω μαγνητικη στο κεφαλι για να ησυχασω οπως μου ειπε απο το φοβο για σκπ, την εκανα ηταν καθαρη. Μετα διαβαζω οτι δεν φτανει μονο αυτη πρεπει να κανεις και αλλες μαγνητικες. Ξυπναω δυο μερες μετα και βλεπω κατι σαν τριχουλες στο οπτικο μου πεδιο, στα ματια μου, floaters λεγονται στα αγγλικα και φοβαμαι οτι μπορει να εχει και αυτο σχεση. Πηγα στον οφθαλμιατρο μου εκανε βυθοσκοπηση νομιζω ετσι λεγεται, μου ειπε δεν εχω κατι και δεν εχει σχεση αυτο με τη σκληρυνση. Απο χθες ρε παιδια νοιωθω το κεφαλι μου να μουδιαζει πισω αριστερα και σαν να με τραβαει μεχρι το μαγουλο. Πηγα σε ψυχιατρο πριν μια βδομαδα που εδωσε σεροξατ και ζαναξ τα οποια αρχισα πριν μερικες μερες.
Ρε παιδια, ειναι δυνατον ολα αυτα να ειναι του μυαλου μου και το ελαφρυ μουδιασμα στο κεφαλι και προσωπο αριστερα, και οι τριχιτσες στα ματια μου τυχαιες και ο πονος τωρα οχι σαν καψιμο πια, σαν πονος εκει που ειναι το καλαμι απο την εξωτερικη πλευρα, να μην εχουν σχεση;
Σας εχει τυχει τιποτα αναλογο εσας; Δεν ξερω τι να κανω πια..