Καλησπερα σας.. Ειμαι 18 χρονων και εχω σχεση με ενα παιδι που ειναι 24 ..Μαλιστα φετος δινω και πανελληνιες. Ο πατερας μου δεν θελει να εχω σχεση(οχι μονο με τον συγκεκριμενο αλλα γενικοτερα με κανεναν)..Πολλες φορες ξεπερναει τα ορια του ο πατερας μου και με χτυπαει ..μιλαμε για ξυλοδαρμους , σε σημειο που να αφηνει μελανιες κι γρατζουνιες πανω στο σωμα μου..Με βριζει συνεχως( με αποκαλει πουτ@ν@ και μου λεει συνεχως να πεθανω, το ιδιο και η μανα μου, ομως εκεινη δεν με χτυπαει)..χθες το απογευμα πηγα σε μια εκδηλωση που ειχε διοργανωθει στην πλατεια του χωριου μου και μου ο πατερας μου ειπε να μην το κουνησω απο εκει γιατι θα ερθει και θα δει αν οντως ειμαι εκει κι αν δεν ειμαι θα με θαψει και θα με σκοτωσει...Χθες ειδε οτι το αγορι μου μου ειχε κανει δωρο μια τσαντα εκδρομης και την τραβηξε απο πανω μου και μου ζητησε να του δωσω την διευθυνση και το τηλεφωνο του αγοριου μου για να παει να τον βρει( εγω δεν του εδωσα τιποτα απο αυτα, να σημειωθει οτι εχει γνωρισει το αγορι μου απο κοντα)..Γινονται σχεδον σε καθημερινη βαση τετοια περιστατικα στο σπιτι μου...εχει υπαρξει και φορά που με εχει βαλει κατω και με κλωτσουσε με τα ποδια του και μου εχωνε μπουνιες στο προσωπο...παντα ειχε αυτην την συμπεριφορα , παντα τον θυμαμαι να με βαραει , τοσο εμενα οσο και την μεγαλυτερη αδερφη μου ...συνεχως λεει αισχρολογα του τυπου οτι γυριζω με τον εναν και με τον αλλον , οτι ειμαι πουτ@ν@, τσουλ@κι και διαφορα τετοια ..ενω εγω εχω γνωρισει μονο αυτην την σχεση στην ζωη μου..πειτε μου σας παρακαλω.. τι να κανωω ?? :'( η κατασταση ειναι απελπιστικηη....