Παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης
Γεια σας,είμαι δευτεροετής φοιτητής Ιατρικής και έχω εδώ και καιρό ένα τεράστιο πρόβλημα.Μέχρι στιγμής δεν έχω έρθει σε σεξουαλική επαφή με καμια κοπέλα.Ανέκαθεν,ήμουν αρκετά σοβαρός και ντροπαλός αλλά πίστευα πως κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά μου και έτσι δεν πολυβιαζόμουνα και δεν το είχα στο μυαλό μου.Ωστόσο,εδώ και ένα χρόνο περίπου με ιδιαίτερη ένταση το τελευταίο τρίμηνο,μου καρφώθηκε η ιδέα ότι είμαι πολύ άσχημος και ότι αυτό ευθύνεται για την όλη κατάσταση. Αυτο μου έχει γεννήσει ένα συναίσθημα θλίψης και μειονεξίας απενάντι στον εαυτό μου.Έτσι,εχω χάσει το ενδιαφερόν μου για πολλα πράγματα,ντρέπομαι να μιλήσω σε κοπέλα(για να μην αναγκαστει να με κοιτάξει στο πρόσωπο),αποφεύγω παρα πολύ να βγαίνω έξω λογω της αντίληψης μου για την εμφάνιση μου(στα όρια του αντικοινωνικού),έχω χάσει τον ύπνο μου(με παίρνει κατα τις 5-6 τα ξημερώματα) και την όρεξη μου(πάντα ήμουν αρκετά αδύνατος αλλα τώρα το έχω παρακάνει).Οι γονείς μου και οι φίλου μου προσπαθούν να με υποστηρίξουν,μου λένε πως είμαι μια χαρά εμφανισιακα αλλα εγω προσωπικα δεν μπορώ να το δώ,βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και με απεχθάνομαι.Έχω ξεκινήσει επισκέψεις σε ψυχολόγο αλλα μέχρι στιγμής μετά απο 4 συνεδρίες δεν με έχει βοηθήσει καθόλου και αισθάνομαι πως είμαι στα όρια για κατάθλιψη και πως βρίσκομαι σε πλήρη αδιέξοδο.Σας ευχαριστώ μου με διαβάσατε,απλώς ήθελα κάπου να τα πω.