Σε ποιό δίνετε μεγαλύτερη σημασία οι γυναίκες?
Printable View
Σε ποιό δίνετε μεγαλύτερη σημασία οι γυναίκες?
Να σ πω εγω που μαι μπαζο στην εμφανιση παγκοσμιωσ
Κ στο κοινωνικο στατουσ
Στο δεύτερο, γιατί είμαι κάτω του μετρίου. :P :P :P
Αυτό το ερώτημα απευθύνετε μόνο στις γυναίκες ή και για τα 2 φύλα; Το ρωτάω γιατί αλλιώς κοιτάνε οι άντρες την εξωτερική εμφάνιση σε γυναίκα και αλλιώς την κοιτάνε οι γυναίκες στον άντρα. Έχει διαφορά.
Αν θες τη γνώμη μου, καλύτερα να απευθύνεις την ερώτηση μόνο σε γυναίκες επειδή καταρχάς, σε ενδιαφέρει άμεσα, και δεύρον, αλλιώς κοιτάνε οι άντρες την εξωτερική εμφάνιση σε γυναίκα και αλλιώς την κοιτάνε οι γυναίκες στον άντρα, όπως έγραψα τώρα παραπάνω. Δηλαδή, πολλοί άντρες ίσως βάλουν εμφάνιση και έτσι θα αλλοιωθεί το τελικό αποτέλεσμα που ψάχνεις.
Why, η ψήφος πολλών εδώ μέσα δεν έχει να κάνει με την εμφάνισή τους ή με αυτό που θεωρούν πως εκπέμπουν προς τα έξω, αλλά με τα βιώματά τους! Νομίζω ότι και τα δυο, σε συνδυασμό, παίζουν το ρόλο τους και αναλόγως τί ζητάει ο κάθε άνθρωπος από τον άλλον, αυτό αλλάζει!
Λέω!!! Έχω δει επίσης πολλές ωραίες κοπέλες, εμφανίσιμες, έξυπνες, μορφωμένες, να βγαίνουν με αγόρια που ουδεμία σχέση έχουν με τους μαντραχαλάδες που θέλεις να μοιάσεις. Ωραίοι μερικοί από αυτούς, δεν αντιλέγω, αλλά όχι και να τρελαίνεσαι!! Στην πλειοψηφία τους είναι πολύ συνηθισμένα παιδιά!!!
Οι πλουσιεσ θελουν ομορφουσ