Καλησπέρα... Αγχώνομαι γενικά με την αρνητική κριτική...προσπαθώ να μην τα παίρνω όλα τοις μετρητοίς κάποιες φορές τα καταφέρνω κάποιες οχι..Εσείς πως την βιώνετε;
Printable View
Καλησπέρα... Αγχώνομαι γενικά με την αρνητική κριτική...προσπαθώ να μην τα παίρνω όλα τοις μετρητοίς κάποιες φορές τα καταφέρνω κάποιες οχι..Εσείς πως την βιώνετε;
Προσωπικα οπως κι εσυ δυστυχως, με επηρεαζει η αρνιτικη κριτικη.
Δεν επηρρεαζομαι καθολου , δεν μπορει κανεις να σε υποτιμησει , χωρις την συγκαταθεση σου , ειμαι αυτος που ειμαι , δεν αλλαζω , ειμαι ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες απο τον εαυτο μου , ο αλλος , κρινοντας σε , προβαλλει την δικη του προσωπικοτητα πανω στην δικη σου , και δεν δεχεται την διαφορετικοτητα , συν το οτι μεκνευριζουν οι ανθρωποι που λενε την γνωμη τους , για μενα , χωρις να ερωτηθουν .........................κριτικη θα δεχθω μονο απο ανθρωπους που με γνωριζουν χρονια , και ξερω οτι θελουν το καλο μου , και δεν ειναι απολυτοι , ουτε δογματικοι .......................αλλα ουτε εγω κρινω ανθρωπους , αν το κανω , που το κανω , το κραταω για τον εαυτο μου .......
και εγω οπως και εσυ!..ειναι το φυσιολογικο..η αρνητιλα μεταδιδεται... επεξεργαζομαι τροπους να την φιλτραρω για να μην με επηρεαζει και να ελευθερωθω απο ολο αυτο το βασανο
ρεα , δεν ειναι ουτε βασανο , τιποτα δεν ειναι , αδιαφορον , η αποφευγεις τετοιους ανθρωπους , επικριτικους , η αν δεν μπορεις , τους κοβεις τον βηχα ......................
Ειχα τις καταβολες αυτες απο νεος , και εμαθα με τα χρονια και τις δυσκολιες , οπως σωστα υποθετεις , να μην ασχολουμαι με μικροπραματα , γιατι ολα αυτα ειναι μικροπραματα.......................... ...........αν χαλαστω για κατι , για καπιοιο γεγονος , θα πρεπει ναναι πολυ σοβαρο , αλλα και παλι , δεν θα μου χαλασει την διαθεση μια κριτικη..........................αν ειναι καλοβουλη απο φιλικο μου προσωπο , το πολυ να με βαλει σε σκεψεις , μηπως εγω τα βλεπω στραβα , γι αυτο υπαρχουν οι φιλοι αλλωστε...............................
macgyver εισαι το προτυπο μου ρε φιλε.θα ηθελα πολυ να σου μοιασω.μπραβο σου πραγματικα που εχεις καταφερει να βλεπεις τοσο χαλαρα την ζωη
Αναλογα ποιος μου την κανει την αρνητικη κριτικη.. αν ειναι ανθρωποι που εκτιμω το μυαλο τους θα με επηρεασει. Επισης αναλογα και σε τι φαση βρισκομαι.. Τωρα ειμαι σε μια φαση " δεν πα'να νανανανα ολοι σας" ..