Στυτικη δυσλειτουργια 20 χρονων??
Καλησπερα παιδια... Την τελευταια βδομαδα εχω αρχισει και σκεφτομαι σοβαρα οτι μπορει να εχω καποιο συμπτωμα στυτικης δυσλειτουργιας. Ειμαι 21 χρονων , δεν εχω κανει σεξ αλλα εχω κοπελα και πλεον το σκεφτομαι καθημερινα οτι οπου να ναι θα συμβει γιατι βρισκομαστε συχνα... Εχω παρατηρησει καμποσο καιρο τωρα οτι δεν μπορω να κρατησω τη στυση μου οταν την εχω, παλιοτερα καθε πρωι που ξυπνουσα ειχα πολυ εντονη στυση και το τελευταιο καιρο τιποτα σχεδον...Ξυπναω,νιωθω οτι εχω καποιες ορμες αλλα απο στυση λιγα πραγματα. Και με τη κοπελα μου οταν ειμαι και ερχομαστε πιο κοντα ναι μεν εχω στυση, αλλα δε νιωθω οτι ειναι πληρης. Δε ξερω τι μου συμβαινει και ψυχολογικα ειμαι πολυ χαλια,φοβαμαι οτι οντως μπορει να εχω κατι. Διαβαζα και στο ιντερνετ συμπτωματα κτλπ κ πρωτα απ ολα ειναι το αγχος που σιγουρα το εχω με ολα αυτα στο κεφαλι μου, μετα ελλειψη ασκησεις κτλπ... Δε ξερω τι μπορει να φταιει πραγματικα. Εκλεισα ραντεβου σε ανδρολογο αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα παω. Να παω να του πω τι? Δε ξερω αν ειναι σοβαρο...Ισως ειναι απλα ψυχολογικο. Κ απ την αλλη ντρεπομαι γιατι ειμαι μολις 21 χρονων, τι ειδους θεραπεια θα μπορουσε να προτινει και ο ιδιος? Εχει παει κανεις για παρομοιο θεμα σε γιατρο να με βοηθησει λιγο?