Originally Posted by
Cerberus
Γενικότερα σαν ανθρωπος δεν εκδηλώνει σχεδόν κανένα συναίσθημα..κι αυτό δείχνει πόσο κλεισμενος ειναι στον εαυτο του. Οταν είχα εξαφανιστεί για 3 ημέρες βρήκα μηνύματα όπου έδειχναν ανησυχία,ενδιαφέρον,αλλά πάντα προσπαθεί να τα δείχνει στο χαλαρό κι όχι να πει ευθέως αυτό που σκέφτεται/νιώθει. Σαφως και ειναι δικη του επιλογή,δε θέλω να αλλάξω κάτι..εξάλλου αυτό τον άνθρωπο τον 'αγκάλιασα' ακριβώς όπως είναι..όσο τον εχω καταλάβει σα χαρακτήρα δηλαδή,κι ας μην τον έχω ζήσει live.
Υπομονή κάνω ναι..Μέχρι να τον συναντήσω..
Απλά ξέρεις τι σκέφτομαι μερικές φορές;
Αν όλα αυτά γίνονται για το τίποτα;
Η ζωή περνάει κι εγώ κάθομαι και είμαι κολλημένη με έναν τύπο που μου είπε πως με βλέπει μόνο φιλικά..
Ποια η ουσία σε αυτό; Με καταλαβαίνετε;
Μονόπλευρος έρωτας..
Στη φάση που είμαι δε μπορώ κι ούτε θέλω τίποτα αλλο..Καμιά γνωριμία,κανέναν άλλον..Μόνο αυτόν.
Οσο για το ρίσκο που ανέφερες,έχω καταλάβει από κάποια λόγια του (για μία κοπέλα που είχε γνωρίσει παλιά) ότι δεν θέλει με τίποτα σχέση εξ αποστάσεως. Αλλά δε σου λέω να κάνουμε σχέση..Τον κατανοώ αν περιμένει να βρεθούμε πρώτα και μετά να δει..Αλλά εκείνος δεν είπε καν αυτό..Είπε δεν αισθάνεται τίποτα..
Μου έκλεισε τελείως τη πόρτα στο να προκύψει κάτι ερωτικό..έστω και μελλοντικά.
Κι εγώ κάθομαι σα χαζή κι έχω μια μικρή ελπίδα..Είναι τέρμα χαζό ναι. Γιατί ο άνθρωπος εξηγήθηκε,κι εγώ το ότι επιδιώκει συνέχεια να επικοινωνεί μαζί μου,το παίρνω σαν σημάδι..εστω ενα τοσο δα μικρό σημάδι ενός ανθρώπου που νοιάζεται για εμένα και πέρα απο φίλη,αλλα δε θέλει να το παραδεχτεί ούτε τον ίδιο του τον εαυτό.
Τρέλα..